Xome 0 Napisano 6 Lipiec 2012 Witam. Właśnie skończyłem instalować co ważniejsze pluginy lecz napotkałem problem z wyświetlaniem rang obok nicku ( przykładowo [Admin]Xome:... Używam PermissionsEx i od kilku dni nie potrafię tego "naprawić" [quote]groups: Gracz: default: true build: true prefix: '&5[Gracz]&f' permissions:[/quote] Może mi ktoś napisać co jest w tym źle? Wszystko działa lecz jakim sposobem bym nie zapisywał prefix to i tak wyświetla się sam nick. Uprzedzam prefix: '&5[Gracz]' to też próbowałem. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość AsgarothDaFae Napisano 6 Lipiec 2012 Proponowałbym zacząć od przestawienia się nickiem minecraft, co pozwoli nam stwierdzić, czy jesteś użytkownikiem z minecraft premium czy też piratem. Bez tego nie zostanie Ci udzielona żadna pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dramo 3 Napisano 7 Lipiec 2012 Spróbuj zainstalować plugin od chatu - PermissionsEx nie jest dobrym rozwiązaniem jeżeli chodzi o prefixy i kolory Polecam Ci EssentialsChat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Używam PermissionsEx i od kilku dni nie potrafię tego "naprawić"
[quote]groups:
Gracz:
default: true
build: true
prefix: '&5[Gracz]&f'
permissions:[/quote]
Może mi ktoś napisać co jest w tym źle? Wszystko działa lecz jakim sposobem bym nie zapisywał prefix to i tak wyświetla się sam nick. Uprzedzam prefix: '&5[Gracz]' to też próbowałem. Proszę o pomoc.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi