Ostatnio zainteresowałem się modem Equivalent Exchange i często używam Catalytic Lens (dla tych którzy nie wiedzą: służy on do kopania tuneli o wymiarach 3x3x64.) Po takich tunelach trzeba się jakoś poruszać. Dlatego też, zacząłem poszukiwania na minecraftforum a potem w googlach czegoś, co da mi kopa. Po ~pół godzinie poszukiwań, nie znalazłem nic sensownego. Dlatego też, jeżeli znasz mod który znacznie przyspieszy moją postać (np. przyśpieszające buty czy coś) po prostu daj linka
PS. Miksturki są za drogie, [s]a póki co używam The Car Mod[/s]. Nic z tego. Mod nie działa z Forge
Pozdrawiam.
[color=#008000]Spytaj się Mofixil'a na PW. Na Aliquam przy mnie miał takiego ultra speeda, że na pewno miał jakiegoś moda-hacka //Atex[/color]
[color=#008000]Nie pytaj mnie, nigdy nie będę rozpowszechniał haxów do MC, tym bardziej tych które ja używam D:<! //Mof[/color]
[color=#008000]On tu nie pyta o hacka na serwer, tylko o moda na single! //Jm[/color]
Chodzi mi o moda na SP, żadnych hacków etc, to ma być mod, najlepiej jakiś średnio-trundy (np. buty na paliwo). Szukałem też Segway-ów ale nic Edytowane przez DeX3r
PS. Miksturki są za drogie, [s]a póki co używam The Car Mod[/s]. Nic z tego. Mod nie działa z Forge
Pozdrawiam.
[color=#008000]Spytaj się Mofixil'a na PW. Na Aliquam przy mnie miał takiego ultra speeda, że na pewno miał jakiegoś moda-hacka
[color=#008000]Nie pytaj mnie, nigdy nie będę rozpowszechniał haxów do MC, tym bardziej tych które ja używam D:<! //Mof[/color]
[color=#008000]On tu nie pyta o hacka na serwer, tylko o moda na single! //Jm[/color]
Chodzi mi o moda na SP, żadnych hacków etc, to ma być mod, najlepiej jakiś średnio-trundy (np. buty na paliwo). Szukałem też Segway-ów ale nic
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi