Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
dex3r

Buty na speeda

Pytanie

dex3r    143
Ostatnio zainteresowałem się modem Equivalent Exchange i często używam Catalytic Lens (dla tych którzy nie wiedzą: służy on do kopania tuneli o wymiarach 3x3x64.) Po takich tunelach trzeba się jakoś poruszać. Dlatego też, zacząłem poszukiwania na minecraftforum a potem w googlach czegoś, co da mi kopa. Po ~pół godzinie poszukiwań, nie znalazłem nic sensownego. Dlatego też, jeżeli znasz mod który znacznie przyspieszy moją postać (np. przyśpieszające buty czy coś) po prostu daj linka :)
PS. Miksturki są za drogie, [s]a póki co używam The Car Mod[/s]. Nic z tego. Mod nie działa z Forge

Pozdrawiam.

[color=#008000]Spytaj się Mofixil'a na PW. Na Aliquam przy mnie miał takiego ultra speeda, że na pewno miał jakiegoś moda-hacka :) //Atex[/color]
[color=#008000]Nie pytaj mnie, nigdy nie będę rozpowszechniał haxów do MC, tym bardziej tych które ja używam D:<! //Mof[/color]
[color=#008000]On tu nie pyta o hacka na serwer, tylko o moda na single! //Jm[/color]

Chodzi mi o moda na SP, żadnych hacków etc, to ma być mod, najlepiej jakiś średnio-trundy (np. buty na paliwo). Szukałem też Segway-ów ale nic :( Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Wintalan    75
Thaumcraft. Najpierw te buty jak większość receptur w tym modzie najpierw musisz odkryć, więc sie nie zdziw jak nie będziesz mógł ich zrobić wg. Poradników. ;D Próboałem w nich skoczyć ze 100 kratek w diax zbroi prot. 4 (prócz bootków oczywiście). 3 serduszka zostały ;D Jak zenchantujesz jeszcze bootki można napie...ekchm... Biegać nawet 10 razy sybciej niż bez nich. 0gólnie bardzo fajny mod. Klimatem pasuje do equiwalent exchange. Talizmanów z EE2 jeszcze nie ogarniałem, bo mi się nie chciało ;D, ale jeden z talizmanów daje chyba prędkość? Jeżeli jednak tak, to stół alchemiczny będzie tańszy, niż talizmany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Chętnie bym tego moda zainstalował, ale niestety na moim lapku z kilkoma modami które mam zainstalowane i dosyć rozbudowanym systemem rur z RP2 już są lagi.
A co do talizmanów: w EE jest tylko jeden i służy on do naprawy itemów. Musiało ci się coś pomylić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...