Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kubek3434

osedle bankowe

Rekomendowane odpowiedzi

kubek3434    1
wlasciciel:kubaszymanowicz i [jak mozna] lalkam97 oraz [jak mozna] rycek97
nazwa:osiedle bańki [warp banki]
lokacja:zobaczy sie
przewodni styl architektoniczny:jasne klocki, woda, szklo, latajace szklo [mini banki :)]
rozmiar osiedla: zobaczy sie ale pięć szklanych kul [baniek]
rozmiar dzialek: 25x25 bedzie 20
plany rozwoju osiedla:spawn w okregu czterech pozostałych kul [kazda kula w inna strone swiata] spawn bedzie w mniejszej kuli z drewna tam beda zasady potem droga z pol-blockow stona, dzialki sa otoczone
bialymi i niebieskimi woolami, lampy beda na plotkach beda banki z lava w srodku, mosty z desek i craftingow [kratka bedzie] z boku plotki zeby nikt nie wypadl ;), swinkoland [spawnery swin], sklep :cool:
powod skladania podania:nudzi nam sie, a pozatym ludzie szukaja wolnych dzialek w ciekawych osiedlach oraz dostalem bana ale przez odbanowanie chce wam wynagrodzic trudnosci :D . Edytowane przez kubek3434

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Na początku myślałem, że chodzi o osiedle Bankowe, dopiero potem zczaiłem, że chodzi o osiedle Bańkowe... Tak na przyszłość, używaj polskich znaków, bardzo ułatwia to zrozumienie przesłania. Co do osiedla, nie wygląda to zachęcająco, ponadto przypomina to Atlantydę więc nie koniecznie jestem za :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
Takie bańki tworzą się właśnie na Atlantydzie... A przez opis napisany w taki sposób, nie mogę sobie tego wyobrazić :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blake96    6
Powiedzmy sobie szczerze. Na mapie głównej jest już za dużo osiedli. Część z nich jest wyludniona. Słaby opis osiedla. Brak screenów.

Teraz jestem na Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ODRZUCONE

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...