Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RaStachMan

Witam!

Rekomendowane odpowiedzi

RaStachMan    2
Cześć, z tej strony RaStachMan. Chociaż już od 3 miesięcy gram na serwerach Minecraft.pl i jestem zarejestrowany na forum, to dopiero teraz pragnę się oficjalnie przywitać.

Jestem 17 letnim uczniem technikum (kierunek technik - informatyk) w Krakowie, mieście z którego pochodzę. Co prawda zazwyczaj zaczyna się od podania imienia, ale celowo zostawiam to na dalszą część tego postu.

Moje zainteresowania? Odkąd pamiętam interesuję się sprzętem elektronicznym, a co za tym idzie pasjonuję się zarówno elektroniką jak i informatyką. Oczywiście to nie jedyne moje zainteresowania. Motoryzacja, chyba moja najstarsza pasja. Uwielbiam samochody, a szczególnie te Polskiej Myśli Technicznej. Od 1 klasy podstawówki rysowałem przeróżne samochody na kartkach przez wiele lat. Obiecałem sobie, że Polonez będzie pierwszym i ostatnim samochodem, który narysuję. Jak na razie obietnica wygląda na spełnioną, nie wiem czy kiedyś powrócę do rysowania samochodów, ale mam nadzieję, że tak.

Jakiej słucham muzyki? Przede wszystkim jest to Rap i Reggae. Niestety wielu ludzi uważa rap za muzykę bandytów i nieuczciwych ludzi, natomiast niektórzy kojarzą reggae tylko i wyłącznie ze stosowaniem pewnych używek (wiadomo jakich). Taki mój gust, że lubię rap, zwłaszcza ten kulturalny, z przekazem, a reggae i cała ideologia Rastafari jest mi bliska, z racji na łagodne podejście do świata. Skoro mowa o całej kulturze, której symbolem są zielono-żółto-czerwone barwy, uważam, że wszyscy jesteśmy sobie równi. Jestem osobą bardzo tolerancyjną i pokojowo nastawioną do każdego :) Mój nick także pochodzi od mojego zafascynowania Rastafari. Powszechnie na typowych wyznawców tej religii/ideologii/kultury mówi się Rastamani. Rozkładając moją ksywkę na czynniki pierwsze, można dostrzec, iż przez dodanie 2 liter do słowa Rastaman, tworzy się RaStachMan, a poprzez duże litery łączące trzy części widać w środku słowo Stach, gdyż jest to moje imię :)

RaStachMan, RaStach, Ra, RaS, Stach, Stachu, Staszek, iStach. Tak najczęściej na mnie mówią ludzie. iStach wziął się stąd, iż jestem wielkim fanem marki z pewnym owocem w logo.

Co mnie charakteryzuje oprócz elementów, które wymieniłem wcześniej? Nie lubię piractwa, a co za tym idzie, wszystkie materiały, które posiadam są legalne i chcę aby tak pozostało :). Martwi mnie również, że osoby w moim wieku lub ode mnie młodsze sięgają po używki dozwolone od 18 roku życia, lub co gorsza w ogóle nielegalne w Polsce - sam na szczęście jestem wolny od tych uzależnień. Niestety przez to jestem często wyśmiewany, zwłaszcza w środowisku rówieśników, czyli w szkole, ale i tak jestem bardzo zadowolony, że uczę się w tej, a nie innej szkole.

Minecraft! Pora przejść do mojej historii w tej grze. Rok temu grałem jeszcze na wersji Classic, później na smartfonach/tablecie, by w końcu na wiosnę tego roku kupić wersję na komputer. Zaczynałem na Singleplayer, lecz później za namową kolegi przyszedłem na serwer MCSV, gdzie miałem swoje miejsce w jednej z wiosek. Na początku czerwca przeniosłem się na Freebuild, gdzie siedzę do tej pory i tam można mnie najczęściej spotkać :)

Wybaczcie, że aż tyle napisałem. Wierzę, że nie wszystkim się to będzie chciało czytać :D, ale pełen szacunek dla tych, którzy dobrną do końca tej długiej wypowiedzi :)

Pozdrawiam
RaStach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...