Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lord Papajos

[TempBan][Grief]Mordek321 i smooth_cryminal

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Gracz:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#FF0000]smooth_cryminal[/color][/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Za co: [/b]Grief na budowlach gracza maciek1816[/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Ile: [/b]TempBan na 24h[/font][/color]

[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Gracz: [/b][/font][/color][color=#ff0000][font=helvetica, arial, sans-serif]Mordek321[/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Za co: [/b]Grief recydywa (384 bloki)[/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Ile: [/b]Permban[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciek1816    0
[quote name='smooth_cryminal' timestamp='1341504276' post='79401']
Emmm.... Słucham????
[/quote]No właśnie mówiłem że ty mi pomagałeś dla tego są ślady.ale już nie masz bana. Sry Asg że piszę tu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Pogadam z papajosem... Miejmy nadzieję, że takie sytuacje się już nie powtórzą...
Za to pan Mordek zarobił sobie perma, za dodatkowe griefy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Owszem, już dowiedziałem się o pomyłce, za którą wyjątkowo przepraszam i obiecuję, że coś takiego już się nigdy więcej nie zdarzy.

Proszę o wybaczenie.

Pozdrawiam,
Papajos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...