Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Thausent

Citizen Bug

Pytanie

Thausent    0
Siema;
mam pytanko! Ma ktoś z was własny serwer oraz plugin citizen i może mi pomóc ?

[b]Bug:[/b]
znikają itemy z trader'a unlimited.

Mam za instalowany tutorial-escape na serwerze, ale niestety znikają mi itemy z Trader'a a wtedy nie mogą gracze kontynuować tutorial to znaczy ze nie mogą grac regularnie.

Great'z Thausent Edytowane przez Thausent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Dramo    3
Citizens jest pełne błędów a autorzy nie mają zamiaru ich łatać do czasu wydania Citizens 2.

Niestety, ale Twojego błędu nie da się rozwiązać bez przepisywania pluginu od 0.

One nie znikają - gracze je wyciągają. Wystarczy bardzo szybko 2x kliknąć na Trader'a aby przejść w tryb nieautoryzowanej edycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Thausent    0
Testowałem Citizen 2 fajne funkcje ale niestety nie dopracowane, trader działa tylko na opcje buy (kup).
Szkoda bardzo fajne rzeczy można citizens robić. :ermm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

• Podobna zawartość

• Przez HaShySh'U
      Witam, szukam moda / skryptu który by wyrzucał wybrane itemki z inventory, np idę do kopalni po surowce i nie chce mi się klepać co jakiś czas cobla z inv, więc czy istnieje jakieś ułatwienie które z automatu by wywalało zbędne itemki ?
    • Przez Knayder
      Cześć, chciałby ktoś ocenić moją mapkę z mechanizmami? Jeżeli nie chcesz pobierać mapki, możesz zobaczyć mój jeden i jedyny (na razie) filmik na youtube, odnosi się on do tego, jak zrobić drzwi na kod, który używa Item Frame: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Download Link:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Żeby móc grać na tym save, przenieś folder, który jest w Rar, do folder .minecraft\saves

• Przez grabarz
      Witam.
      Mam taki problem. Na moim serwerze jest buildcraft. Jest z nim taki problem, że w silnikach paliwowych (węgiel, drewno, lava, ropa) nie zapisują się itemy po zamknięciu/restarcie serwera.

Buildcraft jest na wersję 1.7.10

Pozdrawiam

==EDIT==
      Przed chwilą miałem jeszcze taki błąd: 
      The state engine was in incorrect state SERVER_STOPPING and forced into state SERVER_STOPPED. Errors may have been discarded. Szukałem trochę na ten temat ale nie znalazłem nic konkretnego.
      Dzieje się tak kiedy odleci się trochę od spawnu +/- 500 kratek
    • Przez wertos97
      Witam, chciałbym poruszyć temat cheatów i zhackowanych klientów gry (np. Nodus).
      Ps. Czy istnieje jakiś cheat do spawnowania itemow na multi? Ostatnio spotkałem się na sg z gościem, który w głównych skrzyniach znalazł złoty miecz... Czy to możliwe?
    • Przez Legiapolska
      Po prostu wkładacie do inwentarza lub crafting table itemy i od razu wyłączacie Minecrafta krzyżykiem i włączacie go ponownie.
      To cała filozofia.

Nie osądzajcie mnie jeśli ten sposób jest już na forum. Bo nie wiem
  • Dodaj nową pozycję...