Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dart

Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Dart    0
Cześć,
Nazywam się Kuba i postanowiłem się zarejestrować na forum, aby podzielić się z innymi własnymi doświadczeniami oraz nauzyć się czegoś nowego. W Minecrafta gram od czerwca zeszłego roku i buduję głównie tgw. luksusowe budowle czyli wille, wieżowce oraz łaźnie i takie tam. :) Oprócz Minecrafta mam równie kreatywne hobby, którym jest modelarstwo. Zajmuję się samolotami pasażerskimi w skali 1:144. Pochodzę z Łodzi. Opróz Minecrafta lubię grać Juiced 2 oraz FSX.

Pozdrawiam wszystkich i obiecuję się udzielać na forum! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Miło nam cię poznać. Najlepiej kup jeszcze grę, bo jakbyś miał kiedyś z czymś problem, to nie pomożemy, bo piratom nie pomagamy (moje zboczenie pomagania się odezwało), poza tym miło by było zobaczyć Twój styl budowania na naszych serwerach, np. Freebuildowe wieżowce, czy inne "cosie" co tam mają, czy mój ulubiony do budowania Aliquam, gdzie powstają naprawdę wspaniałe projekty.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MilkShake    0
[quote name='ayna' timestamp='1342536800' post='81665']
Hej;)
[/quote] Ayna Pytanko ";)" To oznacza Czy się w nim bujasz czy bardzo go lubisz Czysz nie mam racji ? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KastuPro    0
Siemka Kuba! skoro lubisz tak budować to można by zmontować jakiś serwer minecraft creative ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...