CaheGid 0 Napisano 4 Lipiec 2012 (edytowane) [b]Siema[/b] ja jestem DavShero i chciałem wam przedstawić mój kanał na [u]YouTube[/u]. [i]Długość filmów:[/i] 0:30+ sekund [i]Jakość obrazu:[/i] 240p 360p 480p HD-[b]czasem(żadko)[/b] [i]Dlaczego stworzyłeś ten kanał:[/i] Kanał ten stworzyłem dlatego,że jak każdy wie nie ma dużo kanałów z Machinimami po polsku, dlatego naszła mnie myśl stworzenia Pierwszego polskiego kanału robiącego Machinimy dość często, z dobra jakościa nie taką jak np. 240p, ale i [b]czasem[/b] z jakością HD. [i]Co ile wychodzą odcinki:[/i] 1-8 dni [u]Jeżeli nie mam czasu to żadziej!![/u] [size=6][b][u]Link do kanału:[/u][/b][/size] [url="http://www.youtube.com/user/DavShero"]www.youtube.com/user/DavShero[/url] Edytowane 4 Lipiec 2012 przez CaheGid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasindro 17 Napisano 4 Lipiec 2012 Nie dość, że to skrajnie nieogarnięte technicznie, to jeszcze z translatora pan korzystasz do angielskich napisów. Okropieństwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karimiri 26 Napisano 4 Lipiec 2012 (edytowane) w pierwszym: "jeżeli widzisz tu czarny pasek, to wina youtube, u mnie na kompie jest wszystko dobrze" looooooooooollll, are you fuckn kidding me ? (nie , to nie wina YT tylko TWOJA lmao) w drugim: wytrzymałem do "...after the level of killing hardcore?" a potem umarłem ze śmiechu xD (dobrze że napisy po polsku też były bo bym w życiu się nie połapał o co ci chodzi...) nie lubię pisać takich rzeczy, ale: człowieku - jak nie masz pojęcia o języku obcym to go nie używaj, bo się po prostu ośmieszysz (kij z rodakami, ale jaki obciach na arenie międzynarodowej >.>) +jak byś poświęcił chwilę czasy na przeczytanie(ale jak tam jest po angielsku to i tak pewnie nic nie zrozumiesz) wskazówek dotyczących tworzenia i ładowania filmików na YT to byś wiedział jak zrobić aby tych czarnych pasków nie było... Edytowane 4 Lipiec 2012 przez Karimiri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 4 Lipiec 2012 Słabe filmy, nie znasz języka angielskiego, a nim się właśnie posługujesz w swoich filmach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach