Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CaheGid

Machinimy z Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

CaheGid    0
[b]Siema[/b] ja jestem DavShero i chciałem wam przedstawić mój kanał na [u]YouTube[/u].

[i]Długość filmów:[/i]
0:30+ sekund

[i]Jakość obrazu:[/i]
240p
360p
480p
HD-[b]czasem(żadko)[/b]

[i]Dlaczego stworzyłeś ten kanał:[/i]
Kanał ten stworzyłem dlatego,że jak każdy wie nie ma dużo kanałów z Machinimami po polsku, dlatego
naszła mnie myśl stworzenia Pierwszego polskiego kanału robiącego Machinimy dość często, z dobra jakościa nie taką jak np. 240p, ale i [b]czasem[/b] z jakością HD.

[i]Co ile wychodzą odcinki:[/i]
1-8 dni
[u]Jeżeli nie mam czasu to żadziej!![/u]

[size=6][b][u]Link do kanału:[/u][/b][/size]
[url="http://www.youtube.com/user/DavShero"]www.youtube.com/user/DavShero[/url] Edytowane przez CaheGid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Nie dość, że to skrajnie nieogarnięte technicznie, to jeszcze z translatora pan korzystasz do angielskich napisów. Okropieństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
w pierwszym:
"jeżeli widzisz tu czarny pasek, to wina youtube, u mnie na kompie jest wszystko dobrze" looooooooooollll, are you fuckn kidding me ?
(nie , to nie wina YT tylko TWOJA lmao)

w drugim:
wytrzymałem do "...after the level of killing hardcore?" a potem umarłem ze śmiechu xD
(dobrze że napisy po polsku też były bo bym w życiu się nie połapał o co ci chodzi...)

nie lubię pisać takich rzeczy, ale: człowieku - jak nie masz pojęcia o języku obcym to go nie używaj, bo się po prostu ośmieszysz :P
(kij z rodakami, ale jaki obciach na arenie międzynarodowej >.>)
+jak byś poświęcił chwilę czasy na przeczytanie(ale jak tam jest po angielsku to i tak pewnie nic nie zrozumiesz)
wskazówek dotyczących tworzenia i ładowania filmików na YT to byś wiedział jak zrobić aby tych czarnych pasków nie było... Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Słabe filmy, nie znasz języka angielskiego, a nim się właśnie posługujesz w swoich filmach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...