Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Wintalan

Sugestia-Dopiski moderatorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Wintalan    75
Mam propozycję odnośnie dopisków mioderatorskich (czyt. Edytowaniu naszego posta). Są one kompletnie nie do zobaczenia, jeżeli ktoś nie odpisze w temacie (będzie odznaczony jako nieczytany) i do niego cudem nie zajrzymy. Jak zacząłem używać tego forum, dostałem dopisek o społecznym moderatorze, że następnym razem warn itp.. Oczywiście nie zobaczyłem dopisku, a później popełniłem znowu ten sam błąd i pierwszy warn otrzymany... Nie dałoby się zrobić, aby np. Były powiadmienia, gdy ktoś z ekipy edytuje nasz post? Mówię o automacie... Jakoś nie widzę sensu, aby ekipa traciła czasu na pisanie wiadomości... Ew. Już lepiej, gdy moderator napisze nowy post pod naszy, wtedy będzie chociaż bardziej widoczne...(odznaczony nieczytany temat) Myślę, że coś wymyślicie ;D Odrazu odpowiadam na FAQ xD:
-Aż tak cię to boli?/ Tak.
-Za dużo roboty/. Aż tak trudno wyjść poza szablon? -,-'
-Wprowadzimy to przy najbliżeszej okazji./ Za te kilka lat czekania, to ja podziękuję... Przy wielu propozycjach od dawna wisi taki post, a działania nie widzę...
-Przeglądaj po prostu zakładkę posty w profilu./NOPE! Tym bardziej, że wyświetlane jest ok. 10 ostatnich postów
-Przeglądaj tematy w których coś pisałeś./ Jeszcze frytki do tego...
-Dobry pomysł./ Okay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maćko :P    22
mnie też to właśnie irytuje od dawna, ponieważ jak zrobiłem coś złego, to nie wiem co, i nie mogę się poprawić, ponieważ nie wiem co zrobiłem. zgadzam się z wintalanem, uważam że to bardzo dobry pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Czy aż tak duzym problemem jest sprawdzenie od czasu do czasu postów, które napisaliście?
Poza tym, jeśli znacie i przestrzegacie regulaminu, to nie powinno być problemów z jego łamaniem... ;)

Przy update forum do nowej wersji zostaną wprowadzone wszystkie możliwe modyfikacje i ułatwienia (przy założeniu, że dostępne są odpowiednie narzędzia i/lub wbudowane opcje )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...