Marus6 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Witam. Mam problem z wgraniem canary moda na mój serwer. Kiedy włączam plik serwer_x64.bat (tak jak jest w poradniku) wyskakuje mi komunikat: System nie może znaleźć aktualnej ścieżki. Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 kptpawel 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Odpowiedź jest prosta!!! W poradniku przedstawiony był serwer postawiony na windows 64bit, a ty masz 32bit.Zamiast 'server_nogui_x64' lub 'server_x64' uruchom 'server_nogui' lub server. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 kptpawel 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Odpowiedź jest prosta!!! W poradniku przedstawiony był serwer postawiony na windows 64bit, a ty masz 32bit.Zamiast 'server_nogui_x64' lub 'server_x64' uruchom 'server_nogui' lub server. :rolleyes: Osobiście polecam 'server_nogui' zamiast server. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam. Mam problem z wgraniem canary moda na mój serwer. Kiedy włączam plik serwer_x64.bat (tak jak jest w poradniku) wyskakuje mi komunikat: System nie może znaleźć aktualnej ścieżki. Co robić?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi