Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kamin02

KRADZIESZ GLOWSTONE

Rekomendowane odpowiedzi

kamin02    0
składam skargę:kamin02
oskarżam osobę:mativia2
świadek (dowód) :miavella
Dziś (2.07.2012) o godzinie około 12:30 na serwerze FREBUILD mativia2 ukradła stak glowstone
Wyglądało to tak spokojny słoneczny minecraftowy dzień bylo polódnie słońce brzykrywaly puszyste obłoczki ja w spokoju REKLAMOWAŁEM promocję w moim straganie gdy mój pracownik miavella (świadek który może wszystko potwierdzić) podawała mi połtorej staku glowstone gdy podbiegła mativia2 i zabrała stak glowstone po czym się wylogowała. Zgłosiłem całe zajście na /modreq i kidmoderator (rastachman) powiedział mi żebym zglosił to na forum i wysłał mi link dzienkuje mu bardzo i prosze o przeczytanie pustu i słuszny werdykt.

PS. strasznie przepraszam za blędy :ermm: :ermm: :ermm: i czy teras post jest okej ??? poprawłem błędy w miare .

[color=#008000]Nie, nadal jest strasznie. //Chormon[/color] Edytowane przez Chormon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
KAMIN ! WIESZ CO TO SŁOWNIK ? Zajrzyj do niego bo twój post woła o pomstę do nieba ! I na przyszłość nie kidmodernizator a kidmoderator...

[b][color=#ffd700]//Destix takie uwagi daje się edytując post delikwenta a nie nabijają sobie posty uwagami nic niewnoszącymi do tematu. Korn.[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Buahahahah "blendy som"

Odrzucone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...