AdixSB 0 Napisano 1 Lipiec 2012 Witam. Kupiłem wczoraj oryginalną wersje minecraft-a i gdy chciałem prznieść w ekwipunku itemy z jednego świata na drugi niedało się. Proszę o jak najszybszą pomoc w tej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quasindro 17 Napisano 1 Lipiec 2012 W jaki sposób próbowałeś przenieść przedmioty ze świata do świata...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 AdixSB 0 Napisano 1 Lipiec 2012 Wkładałem po prostu na jedniej mapie do ekwipunku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quasindro 17 Napisano 1 Lipiec 2012 To nie Terraria, tutaj tak się nie da... Radziłbym zwyczajnie ściągnąć modyfikację [url=http://www.minecraftforum.net/topic/140684-12512w26a-toomanyitems-in-game-invedit-june-28/]TooManyItems[/url] i na drugim świecie po prostu "zhackować" sobie przedmioty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 AdixSB 0 Napisano 1 Lipiec 2012 Spoko al w tym filmiku Cstg może przenieść itemy [link do filmiku] http://www.youtube.com/watch?v=83DfYs65OYY&list=PL7F2BC4E182B36C33&index=7&feature=plpp_video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quasindro 17 Napisano 1 Lipiec 2012 Założę się, że zrobił to w sposób podobny do tego, o którym mówiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Blake96 6 Napisano 1 Lipiec 2012 Możesz również ściągnąć INVedit. W nim otworzysz sobie 2 okienka i zcheatujesz itemki nie instalując zbędnych modów na single-player. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 1 Lipiec 2012 Ctsg nie przeniósł itemków na nową mapę, tylko zmierzał przez tereny nieodkryte, przy czym je generował. Gdyby przeszedł na nową mapę, zapewne zabrałby wszystkie. Ps: stare, dobre, regularne odcinki ctsg... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 jantomedes 75 Napisano 1 Lipiec 2012 Przeniesienie przedmiotów między światami, bez użycia modów, bądź programów jest niemożliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dex3r 143 Napisano 1 Lipiec 2012 Nie wiem gdzie ty w tym filmiku masz przenoszenie przedmiotów pomiędzy światami, ale na pewno to jest niemożliwe bez "czitów". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 marcinek0110 2 Napisano 4 Lipiec 2012 Jedyna możliwość przenoszenia itemków między światami jaka przychodzi mi do głowy to przenoszenie pomiędzy światem normalnym a netherem, czy endem. Pomiędzy róznymi save'ami jak już ktoś wyżej to mówił, bez modów się nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Blake96 6 Napisano 5 Lipiec 2012 Problem rozwiązany. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi