Delgado 0 Napisano 1 Lipiec 2012 [b]1. Nick osoby która składa skargę: delgado111 2. Nick osoby która zostaje oskarżona: Kliford 3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: osoby ktore byly na serwerze kolo godziny 13:15 1.7.2012 4. Opis wydarzenia wraz ze screenami: To tak ponieważ pokłóciłem sie z graczem kliford na serwerze survival dal mi perm bana za jakis trolling ... to potem wbilem sobie na serwer freebuild pogralem chwile i wszedl kliford i napisal ,,a juz ty zawedrowales'' czy cos w tym stylu napisalem ze jest dzieckiem z adminem on zaczol mnie troche wyzywac ja nic nie odpisywalem i dal mi bana na 7 dni ... wiem ze pewnie admini powidza ze jestem gnojem bo mnie tu nie znaja a kliforda pewnie tak -,- ale chce zobaczyc co ta skarga zdziala.[/b] ps. pierwszy raz gralem na serwerze FB i chcialem dostac dzialke. [b]Screen: http://imageshack.us/photo/my-images/209/banmv.png/[/b] [b]ten screen jest zrobiony troche po tym jak dostalem bana bo mialem lekkie problemy [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AsgarothDaFae Napisano 1 Lipiec 2012 Przenoszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 1 Lipiec 2012 To ban jest na Freebuild czy na Sv? I prośba i unbana na jakim serwie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delgado 0 Napisano 1 Lipiec 2012 (edytowane) perma dostalem na survival a na freebuild na 7 dni ;/ Edytowane 1 Lipiec 2012 przez Delgado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AsgarothDaFae Napisano 1 Lipiec 2012 Zle doczytalem Sorka Wracam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delgado 0 Napisano 1 Lipiec 2012 hehe ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 1 Lipiec 2012 Sprawdzę logi z waszej rozmowy. I dam znać do tego czasu zamykam temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 1 Lipiec 2012 Niestety Kliford nadużył naszego zaufania na Freebuild. Zdejmuję mu rangę i daję unbana Delgado. ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach