Pitrek25 1 Napisano 1 Lipiec 2012 (edytowane) [b]1.Nazwa projektu:[/b] Centrum Handlowe [b]2.Opis projektu: [/b]Zamiast tych straganów, mogłoby byc centrum handlowe z sklepikami do wynajęcia. [b]3.Osoby zaangażowane: [/b]Jeszcze nie wiem [b]4.Potrzebne materiały: [/b]Wełna, szkło, glowston, troche drzewek, redstone lamp [b]5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):[/b] [url="http://imgur.com/oUFcc,twGzz,4saWA"]http://imgur.com/oUFcc,twGzz,4saWA[/url] Rzeczywisty projekt będzie troche większy. O jakieś 30-40% Na dole też są sklepy (troche wieksze) np. dla firm, ale na screenchotach troche słabo je widać. Dzięki cyprian Edytowane 1 Lipiec 2012 przez Pitrek25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyprianz5 10 Napisano 1 Lipiec 2012 Jestem za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petri139 8 Napisano 1 Lipiec 2012 Pitrek ja moge pomoc[quote name='Petri139' timestamp='1341137649' post='78439'] Pitrek ja moge pomoc [/quote] Oczywiscie jak zawsze jestem za . Bd wszystko mozna lepiej znalezc a w centrum handlowym mogla by byc jeszcze informacja o tym gdzie ktory sklep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenSneaky 39 Napisano 1 Lipiec 2012 Nawet ujdzie. Mógłbyś dodać więcej screenów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 1 Lipiec 2012 Mi osobiście podoba się obecna bazarowa forma handlu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blake96 6 Napisano 1 Lipiec 2012 O Boże, co to za szkaradztwo z wełny. To nawet nie wygląda jak centrum handlowe. Proszę, zmień to na coś w stylu: "Galeria Kaskada", "Złote Tarasy" lub "Arkadia". Życzę powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitrek25 1 Napisano 1 Lipiec 2012 Galeria kaskada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blake96 6 Napisano 1 Lipiec 2012 Tak, napisałem "Galeria Kaskada". Co w tym takiego dziwnego. Google nie boli pitrek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitrek25 1 Napisano 1 Lipiec 2012 ok już wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 1 Lipiec 2012 Eltic da ci działkę na mapie FB. Buduj do woli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasindro 17 Napisano 1 Lipiec 2012 Tylko ZMIEŃ CHODNIK, proszę! Sam glowstone jest taki brzydki! T.T A tak, to projekt całkiem dobry.. Tylko czy centrum handlowe pomieści tyle "sklepików", co stragany...? Chyba że zrobić osobno centrum i osobno stragany - gdzie w jednym cena za wynajem byłaby wyższa. Ale za to jaki prestiż... Ogólnie, zapowiada się ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitrek25 1 Napisano 1 Lipiec 2012 Quasindro, na pewno pomiesci mniej, ale psałem "będzie wieksze o 30-40%" a powiekszyć jesczez troche to żaden problem. A stragnów jest wynajetych około 6 wiec.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skorveey 1 Napisano 2 Lipiec 2012 (edytowane) Ja w tej galerii widzę sklepy firmowe, z logami nad rozsuwanymi blokami szkła i pistonami oraz ewentualne sklepy pojedynczych graczy. Z tego co ostatnio widzę pod adminshopem to niektóre firmy wydobywcze przestały pracować ze względu na obijających się pracowników, co skończyło się ich zwolnieniem... a stoiska stoją puste. Edytowane 2 Lipiec 2012 przez Skorveey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach