Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Pitrek25

Projekt centrum handlowego

Rekomendowane odpowiedzi

Pitrek25    1
[b]1.Nazwa projektu:[/b] Centrum Handlowe

[b]2.Opis projektu: [/b]Zamiast tych straganów, mogłoby byc centrum handlowe z sklepikami do wynajęcia.

[b]3.Osoby zaangażowane: [/b]Jeszcze nie wiem

[b]4.Potrzebne materiały: [/b]Wełna, szkło, glowston, troche drzewek, redstone lamp

[b]5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):[/b] [url="http://imgur.com/oUFcc,twGzz,4saWA"]http://imgur.com/oUFcc,twGzz,4saWA[/url] Rzeczywisty projekt będzie troche większy. O jakieś 30-40% Na dole też są sklepy (troche wieksze) np. dla firm, ale na screenchotach troche słabo je widać.

Dzięki cyprian Edytowane przez Pitrek25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Petri139    8
Pitrek ja moge pomoc

[quote name='Petri139' timestamp='1341137649' post='78439']
Pitrek ja moge pomoc
[/quote]
Oczywiscie jak zawsze jestem za . Bd wszystko mozna lepiej znalezc a w centrum handlowym mogla by byc jeszcze informacja o tym gdzie ktory sklep

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Mi osobiście podoba się obecna bazarowa forma handlu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blake96    6
O Boże, co to za szkaradztwo z wełny. To nawet nie wygląda jak centrum handlowe. Proszę, zmień to na coś w stylu: "Galeria Kaskada", "Złote Tarasy" lub "Arkadia". Życzę powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blake96    6
Tak, napisałem "Galeria Kaskada". Co w tym takiego dziwnego. Google nie boli pitrek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Eltic da ci działkę na mapie FB. Buduj do woli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Tylko ZMIEŃ CHODNIK, proszę! Sam glowstone jest taki brzydki! T.T

A tak, to projekt całkiem dobry.. Tylko czy centrum handlowe pomieści tyle "sklepików", co stragany...? Chyba że zrobić osobno centrum i osobno stragany - gdzie w jednym cena za wynajem byłaby wyższa. Ale za to jaki prestiż...

Ogólnie, zapowiada się ciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pitrek25    1
Quasindro, na pewno pomiesci mniej, ale psałem "będzie wieksze o 30-40%" a powiekszyć jesczez troche to żaden problem. A stragnów jest wynajetych około 6 wiec..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Ja w tej galerii widzę sklepy firmowe, z logami nad rozsuwanymi blokami szkła i pistonami oraz ewentualne sklepy pojedynczych graczy. Z tego co ostatnio widzę pod adminshopem to niektóre firmy wydobywcze przestały pracować ze względu na obijających się pracowników, co skończyło się ich zwolnieniem... a stoiska stoją puste. Edytowane przez Skorveey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...