Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Marmadok

Dave-Craft

Rekomendowane odpowiedzi

Marmadok    0

Haj :D Tutaj zaprezentuję wam moją mapę adventure/escape w której jest sporo smaczków fabularnych. Jest to pierwsza część a więc i tak za dużo się nie dowiadujemy o przeszłości Dave'a (nas) Nie będę wam ujawniał screenów ponieważ to moja pierwsza mapa i jest krótka. Ja znając wszystkie zagadki przeszedłem ją w 15 minut (nie zbierając cocoa beans). No właśnie ale po co miałbym zbierać coca beans. Otóż to jest zadanie poboczne tej mapy. Na mapie jest schowane 22 cocoa beans i jeśli się zbierze wszystkie to gratuluje a jeśli nie to możecie szukać :) Według mnie mapa ma swój humor "Wiedziałem, że okno które ukazuje ścianę nie jest najlepszym pomysłem". To był cytat z pewnej fazy mapy. Na drodze spotykamy tabliczki, tabliczki to dziwna forma przekazu wiadomości między naszym bohaterem a innymi osobami (nie powiem kim) w pewnym momencie mapki dowiadujemy się mniej więcej dlaczego po prostu postacie nie mogą się z nami zobaczyć lecz to już wy się dowiecie jak zagracie. W drugiej części mogę obiecać dłuższą rozrywkę (więcej sal, trudniejsze zagadki) humor oraz większe rozwinięcie fabularne. Na mapie możliwe, że są jakieś bugi. Ja osobiście żadnego nie znalazłem chociaż kto wie co tam jeszcze się kryje ;D Uff ale się napisałem... Link do mapy:
/>http://hotfile.com/dl/123046991/1640181/Dave-Craft.rar.html

POWODZENIA i proszę o subiektywne oceny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...