Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Neveon

Chowanie się tłoku po włączeniu drewnianej płytki

Pytanie

Neveon    0
Witam, w Minecrafta zacząłem grać dopiero niedawno, tak więc nie wiem dokładnie jak działają niektóre konstrukcje i prosiłbym was o pomoc; nie mogłem znaleźć nigdzie rozwiązania (chyba wpisuję złe słowa-klucze), a więc pytam was (także nie wiem czy temat jest w dobrym miejscu, jeśli nie, prosiłbym o przeniesienie).

Stworzyłem konstrukcję, w której przedmiot rzucony do wody ma przepłynąć do płytki, która uruchamiając się ma *wyłączać* tłok. Z włączaniem go nie mam problemu, ale nie mam pojęcia jak sprawić, by płytka, będąc naciśniętą, sprawiała, żeby tłok wsuwał się spowrotem. Próbowałem z czerwonymi pochodniami, ale one wydają się być włączone niezależnie od tego co się wokół nich dzieje, ma ktoś pomysł jak to rozwiązać?

Moja wersja Minecrafta to 1.2.5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Chormon    136
Witaj. Prawdopodobnie mamy odpowiedź na twoje pytanie, lecz nie możemy Ci jej udzielić dopóki nie kupisz gry. Naprawdę jest warto. Jak ją kupić, możesz dowiedzieć się [url="http://forum.minecraft.pl/topic/256-tutorials-by-tutorial-kupno-gry/"][color=#0000ff][u]tutaj[/u][/color][/url]. Ja tymczasem temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...