Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Jatan998

Dostalem bana i prosze o unbana

Rekomendowane odpowiedzi

Jatan998    3
Nick: jatan998
Dostalem nieslusznego bana na serwerze minecraft.pl za ze napisalem raz 'dostalem banana dostalem banana' i 'banan'
ja wciaz nie rozumiem jak to mozliwe ze dostalem bana za takie male trollowanie. Mam nadzieje ze dostane unbana na moim ulubionym freebuildzie :)
BAN JEST NAZAWSZE tak narazie mi pisze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Ja jestem banującym wcześniej trolowałeś także więc przykro mi ale ja podtrzymuje bana. Nie zamykam niech Elros czyni honory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jatan998    3
rzadko trolluje a jesli juz to robie to nie tak aby moderacje zdenerwowac wiec nie wiem czemu akurat teraz za takie male przewinienie dostalem bana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Każdy trolling jest zły... Dlatego nauczka na przyszłość - najlepiej nie trollować wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jatan998    3
czyli juz nie bede od dzisiaj trollowac ale prosze dajcie mi unbana bo to moj ulubiony serwer w kocnu i lubie na nim przebywac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
@Quasindro
Zgadzam się, trolling trzeba tępić.

Skoro trollował już wcześniej i się nie nauczył, ja też bym mu nie ufał, ale skoro jest to ban na zawsze, to błagam o ułaskawienie tu obecnego w postach Jatana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Zamykam bo robi się spam jak przyjedzie 2 osoba by potwierdzić bana otworzy i się wypowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[color=#ff0000][size=5]Po naradach Administracji ban został odwołany, lecz gracz będzie uważnie śledzony przez Administrację i Moderacją a każde następne przewinienie zostanie od razu ukarane banem permanentnym[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...