Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Piox1

Problem z uruchomieniem MCpatchera

Pytanie

Piox1    0
Witam.
Mam problem z uruchomieniem programu mcpatcher w wersji 2.3.7_02. Klikam 2x na ikonę, Winda pyta się czy na pewno chcę to oprogramowanie uruchomić, więc klikam Uruchom... i nic się nie dzieje. Dosłownie na chwilę pojawia się kursor z klepsydrą, zanika i nic. Bardzo proszę o pomoc, defaultowy Texture Pack powoli się nudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424
Pewnie dlatego, bo wykrywa piracką wersję gry i nie jest z nią kompatybilny. Rozwiązanie: graj na pirackiej, zbugowanej grze lub kup premium, gdzie większość problemów z MC i aplikacjami/modami do niego zniknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Biały3000
      Mam nietypowy problem (wnioskuje tak iż nigdzie nie moge znaleźć nikogo komu zdarzyłoby sie to samo...

MCPatcher w ogóle mi się nie uruchamia, tj pojawia się wkurzające okienko kontroli użytkownika 'czy chcesz uruchomić' ale po potwierdzeniu nic a nic sie nie dzieje... ani me a ni be ani nic a nic... ściągałem już kilka wersji ale nie wiem ku czemu się skłaniać bo jak mówiłem nie mogę znaleźć podobnych przypadków...

POMOCY NIENAWIDZĘ GRAĆ NA DEFAULT'CIE...

Ps. komp nowy, sys 64 bit nawet gta iv popiernicza więc nie w tym problem...
    • Przez Fifasss
      [url="http://www.youtube.com/watch?v=lgMjsFeKOqw&feature=plcp&context=C48a7b3dVDvjVQa1PpcFN9LszLUgWpYW9vWCOwrtcSPF65_gF4Mds%3D"]http://www.youtube.com/watch?v=lgMjsFeKOqw&feature=plcp&context=C48a7b3dVDvjVQa1PpcFN9LszLUgWpYW9vWCOwrtcSPF65_gF4Mds%3D[/url]

Witam wszystkich!

Jest to mój 1 odcinek 1 serii Let's Play Minecraft. Myślę że się wam spodoba choć trochę błędów musi być jak na 1 raz, w 2 odcinku się o wiele poprawie będę na luzie bo przyznam szczerze bardzo się stresowałem xD.

Szukam też osoby która zna się na robieniu intr i edytowania w ładny sposób filmów. Prosiłbym o kontakt na PW

Miłego oglądania!
      Do zobaczenia Miszcze!
      Pozdrawiam
      Fifasss007
  • Dodaj nową pozycję...