Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Pitrek25

Osiedle plażowe

Rekomendowane odpowiedzi

Pitrek25    1
Założyciel: Pitrek25

Nazwa: Osiedle plażowe

Przewodni styl architektoniczny: jakieś nadmorskie domki, głównie drewno, deski, wełna

Rozmiar osiedla: koło 200x200

Rozmiar działek: nie wiem... chciałbym żeby były wieksze działki przy morzu (20x20) dla goldów lub/i vip'ów, i mniejsze (15x15) w głębi plaży

Plany rozwoju osiedla: chciałbym chodniki z desek, mostki, molo, przy smamym spawnie osiedla (nie wiem jak to inaczej nazwać) jakis kurort, sklepiki (takie ozdobne, nie pełniące zadnej funkcji, jak na plaży) i jeśli wyrazicie zgode-przystań dla łódek lub jakis mały statek, jakiś mały basenik.

Powód składania podania: Ponieważ mam troche złą opinie i chciałbym ją naprawić, myśle że jest to fajny pomysł z tym osiedlem i chciałbym zrobić coś dla serwera. Edytowane przez Pitrek25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Petri139    8
Dla mnie to fajne by się wydawało takie osiedle tylko jako drugi dom do wypoczynku. Bo te wszystkie dzialki na warp modern warp newcity to tam mozna mieszkac a tam dla odpoczynku nad morskim widokiem. Mysle że to bd świetny pomysł z tym osiedlem.
Pozdro Edytowane przez Petri139

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pitrek25    1
Dokładnie :D wszystkie osiedla nie mają widoków, sa zatłoczone i nie ma miejsca do wypoczynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pitrek25    1
ok

http://imgur.com/NdL0D,RNuC7 Edytowane przez Pitrek25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Niech stracę.

ZAAKCEPTOWANE

Udostępnij tę odpowiedź