Pitrek25 1 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Założyciel: Pitrek25 Nazwa: Osiedle plażowe Lokalizacja: x: 1160 z -1560 Przewodni styl architektoniczny: jakieś nadmorskie domki, głównie drewno, deski, wełna Rozmiar osiedla: koło 200x200 Rozmiar działek: nie wiem... chciałbym żeby były wieksze działki przy morzu (20x20) dla goldów lub/i vip'ów, i mniejsze (15x15) w głębi plaży Plany rozwoju osiedla: chciałbym chodniki z desek, mostki, molo, przy smamym spawnie osiedla (nie wiem jak to inaczej nazwać) jakis kurort, sklepiki (takie ozdobne, nie pełniące zadnej funkcji, jak na plaży) i jeśli wyrazicie zgode-przystań dla łódek lub jakis mały statek, jakiś mały basenik. Powód składania podania: Ponieważ mam troche złą opinie i chciałbym ją naprawić, myśle że jest to fajny pomysł z tym osiedlem i chciałbym zrobić coś dla serwera. Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez Pitrek25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petri139 8 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Dla mnie to fajne by się wydawało takie osiedle tylko jako drugi dom do wypoczynku. Bo te wszystkie dzialki na warp modern warp newcity to tam mozna mieszkac a tam dla odpoczynku nad morskim widokiem. Mysle że to bd świetny pomysł z tym osiedlem. Pozdro Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez Petri139 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitrek25 1 Napisano 26 Czerwiec 2012 Dokładnie wszystkie osiedla nie mają widoków, sa zatłoczone i nie ma miejsca do wypoczynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blake96 6 Napisano 26 Czerwiec 2012 Pitrek zrób screenshoty przykładowych dróżek i domków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitrek25 1 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) ok http://imgur.com/NdL0D,RNuC7 Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez Pitrek25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 26 Czerwiec 2012 Niech stracę. ZAAKCEPTOWANE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach