Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Koza123

Jobs i Iconomy nie chcą ze sobą współgrać.

Pytanie

Koza123    1
Mój problem jest następujący: Posiadam dedykowany serwer mc bukkit 1.2.5. Wgrałem pluginy essentials, gropumanager, iconomy, jobs, chestschop, oraz valut. Problem w tym, że iconomy nie chce działać razem z jobs. Chodzi konkretniej o to, że po zdobyciu poziomu, czy też np. zabiciu potwora w zawodzie łowca nikt nie dostaje pieniędzy. Nawet ja, który jestem HeadAdminem. Czym może to być spowodowane? Co zrobić, aby to naprawić?

Btw. Tak, zgadza się, powróciłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Prędzej konfiguracja Vault, bo to właśnie ten plugin działa jako pomost pomiędzy jobs i iconomy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
jantomedes    75
[quote name='AsgarothDaFae' timestamp='1341155151' post='78516'] Prędzej konfiguracja Vault, bo to właśnie ten plugin działa jako pomost pomiędzy jobs i iconomy... [/quote]
Plugin Vault nie posiada configa (albo generuje go w jakimś bardzo sprytnie ukrytym folderze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
tdasw    4
a może chodzi o ustawienie permissions w group manager?

[color=#008080]Nawet on jako HeadAdmin (gwiazdka w permisjach i operator) nie zdobywa pieniędzy. Prawdopodobnie jest to źle skonfigurowany plugin jobs. //Jm[/color] Edytowane przez Jantomedes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi