jarekin 0 Napisano 24 Czerwiec 2012 [center]1.Nazwa projektu:[/center] [center][b]Skoki na bungee[/b] 2.Opis projektu:[/center] [center][b]Wielka trampolina [/b][b]z której można by zeskakiwac z wysokości [/b](takiej mam w planach[b]) 180 kratek. Wejście do wieży ([/b]o ile wyłączone beda tam komendy /spawn i /home[b]) byłoby nieodwracalne a cel skoku wynosiłby 2x2 kratki[/b] 3.Osoby zaangażowane:[/center] [center] [color=#ff0000]jar[/color][color=#00ff00]ekin[/color][/center] [center] 4.Potrzebne materiały:[/center] [center] Szkło, Wełna kolorowa (najlepiej wszystkie kolory), 16 drabinek, 4 soulsand, 2 tabliczki 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):[/center] [center][size=5][b][url="http://imageshack.us/photo/my-images/823/20120624135614.png/"](KLIK)[/url][/b] [/size] TO [size=5]TYLKO ZARYS [/size][b] wieża bedzie wyglądać inaczej i będzie upiększona[/b][/center] [center]Przewidywane rozmiary[/center] [center][color=#0000ff]Wysokość: 180 kratek[/color][/center] [center][color=#0000ff]Średnica wieży: okolo 15 kratek[/color][/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 24 Czerwiec 2012 dla mnie bezsensowne. ja na nie jestem ale decyzja należy do Elro[size=4]s[size=1]ia :3[/size][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 24 Czerwiec 2012 PRZECIW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 24 Czerwiec 2012 Trochę bez sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 24 Czerwiec 2012 Jeżeli chcesz to zrobić to wystarczy Ci mapa FB.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 24 Czerwiec 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach