lkuszal 76 Napisano 23 Czerwiec 2012 Dział mam nadzieje, że dobry. Czy jest temaspeak3 na komórki? najlepiej na jave, ostatecznie na symbian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 23 Czerwiec 2012 TS3 jest napewno na iOS i Android, na symbiana...były plotki że coś tam jest, ale głowy nie daje. Na jave raczej odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Czerwiec 2012 Odpowiem na to pytanie, nie wiem czy na zwykłe komórki, ale jest na androida, czy też na Iphone i temu podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 23 Czerwiec 2012 a link mogę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 23 Czerwiec 2012 korzystając z okazji zapytam: czy ts zadziała na Badzie(posiadam Samsung Wave)? jeśli tak, podrzućcie poproszę stronke bo ja szukałem ale nic nie mogłem znaleść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholinex 4 Napisano 30 Kwiecień 2013 Można spróbowac z oficjalnej strony : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 3 Maj 2013 (edytowane) Gdyby jeszcze dało się wejść na ts.minecraft.pl mobilnie to by było super. Edytowane 3 Maj 2013 przez Gigeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 3 Maj 2013 To przez ustawienia bodajże "security level", chyba Woozie wie jak to zrobić bo mi kiedyś pomógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 4 Maj 2013 Smartfonowa edycja TS3 nie posiada możliwości podniesienia Security Level. Należy skopiować tożsamość z komputera. Na iPhone mogę wyjaśnić, jak to zrobić - na Androidzie nie wiem, bo nie posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kioskovy 1 Napisano 4 Maj 2013 (edytowane) Ja z chęcią otrzymam taką pomoc. Już kilka razy spotkałem się z tym problemem. Edytowane 4 Maj 2013 przez Kioskovy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach