Rabus 3 Napisano 22 Czerwiec 2012 Wszem i wobec ogłaszam, że kretyn wwwypad pobiegł z mapą do Siarczka. Wnoszę o permbana dla jegomościa na Waszym serwerze [quote][16:34:44] siarczyslaw: hmm [16:34:54] siarczyslaw: wwwypad nie jest u Ciebie w ekipe? [16:51:23] siarczyslaw: bo che mi mapy dać [16:51:30] siarczyslaw: i jeśli jest to wezme[/quote] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 22 Czerwiec 2012 (edytowane) @edit: ok. Slawus mi już wyjaśnił na team speaku o co be z tą mapą ;D ten siarczysław (sory szowel! Nicki przed chwilą podmieniłem bo aktuat popatrzyłem na przeglądających temat ;D) to z konkurencji jest, czy jak? Edytowane 22 Czerwiec 2012 przez Wintalan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 22 Czerwiec 2012 Ja wiem tyle że poleciał z mapą polycraftu do konkurencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnich209 0 Napisano 22 Czerwiec 2012 Oczywscie chodzi o stara mapę polycraft. Nie wiem jak takim można byc i biec z stara mapa do konkurencji. Dla mnie niepojete :/. Jestem za permem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AsgarothDaFae Napisano 22 Czerwiec 2012 Od początku twierdziłem, że wypad to raczej nieogarnięte zwierzątko... I jak zwykle się nie myliłem Natomiast sama mapa jest o ile dobrze mi wiadomo własnością minecraft.pl i jako taka objęta jest ochroną poprzez system praw autorskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bru2s 1 Napisano 22 Czerwiec 2012 (edytowane) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Moja cała mapa polycraftu to 52KB schematica na którym jest event który SAM zrobiłem pozdrawiam wwwypad Starą mape mam i jej nie udostępniam więc to też jest jakiś żart Zróbcie ze mnie diabła a potem rozgłoście to na wszelkie serwery. Edytowane 22 Czerwiec 2012 przez Bru2s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Polygamiarz Napisano 22 Czerwiec 2012 Krótko i na temat: Nie masz do niej praw. Złamałeś regulamin i zostanie to ukarane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AsgarothDaFae Napisano 22 Czerwiec 2012 Osobiście jestem za permowym pożegnaniem się z panem wwwypad, który nie wniósł do sieci nic poza swoim wielkim ego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach