Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
tomasz424

Portal do piekla

Rekomendowane odpowiedzi

tomasz424    3

Bedzie to duza komnata na piętrze zbudowana z gliny (ewentualnie kamienia), w której centrum znajdzie sie portal. Admin moze ustawic ten portal jako "glówny'', aby wszyscy gracze powracajacy na ziemie tam sie pojawiali. Budynek bedzie mial forme sześcianu lub piramidy.

Projekt bede realizowal sam. (mój nick to tomasz424) W razie potrzeby poprosze kogos o pomoc. ;)

Bede potrzebowal duzo kamienia lub gliny (lepsza), netherrocka, glowstona, obsaldianu oraz szkla, lawy i kamienia brukowego lub schodków.

Rusunku niestety nie moge teraz dodac, poniewaz wyjezdzam. Postaram sie go dodac 14 lub 15 lipca, ale niczego nie obiecuje.

Uwagi i poprawki prosze umieszczac w odpowiedziach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomasz424    3

Ok, na wyjeździe udalo mi sie uzyskać dostęp do neta, więc rysunki w MSP na pewno będą na 15 lipca. :)

PROSZE OTO ONE :) :) :) :) :) :) :)

/>http://imageshack.us/photo/my-images/219/piramida.png/

(oczywiście w środku będzie portal)

i jeszcze jest inny rodzaj ale dodam go po powrocie do domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pueblos    3

Naturalnie jestem na NIE

Mamy już portal w mieście, a tworzenie własnych portali do netheru jest zakazane. Zapraszam do korzystania z portalu w kościele obok budynku TVM (zaraz przy spawnie).

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odys    5

Uważam portal w kościele za tymaczsowe rozwiązanie. I popieram projekt budowy takiego obiektu, w którym znalazłyby się portale do netheru.

Jestem za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marsylias    5

mi osobiście bardzo się podoba ale zamiast piramidy zrobić mini-nether a w nim portal :> oczywiście nie dało by się niczego zbierać to by była taka fajna duża ozdoba :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...