Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Erdo

Smite - LoL w 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Nuk0r    43
nowym grało mi się przyjemnie, ale mój talent jest zbyt ogromny na tą postać :D (if u know what i mean)
ja osobiście boleję z powodu braku AD bogów. niby jest wukong, artemida, kali i bastet, ale w żadnej z nich nie czuję tego "czegoś". oczywiście są to dobre postacie ale żadna mi nie podpasowała
ps czekam z niecierpliwością na nowego AD ranged boga, mam nadzieję że niedługo jakiś nas odwiedzi
EDIT: ja też jadę na weekend do babci so.. odpocznę troche :D Podpinam się też do prośby Michaela Edytowane przez Nuk0r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24
Wy już będziecie mieli 31 lvle a ja jadę na wieś. xD

Piszcie tu na bieżąco o updejtach ples.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Faktycznie ciekawa gra. Przedewszystkim dlatego, lol mi się mało podobał przez ustawienie kamery. Zza pleców gra się najlepiej. Mój nick: Wintalan. Teraz jeszcze tylko aktywować konto... Od godziny kampię na jakimś forum na klucz... Napisany minutę temu- Kopiuj, wklej, aktywuj i już zajęty ;/ miałby ktoś jeden na zbyciu na pw? ;D chętnie podzielę się potem moimi kluczami na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
W zasadzie, to też bym nie pogardził kodem aktywacyjnym... Jeśli ktoś jeszcze ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
proponuję stworzenie tematu na forum lub już na wykupionym portalu smite.pl w którym będziemy się kodami dzielić.
schemat mniejwięcej prosty:
Ja daję 3 kody trzem graczom. Gracze ci dają 3 kody następnym 9 osobom itd.
EDIT: dafuq, jakaś nowa opcja gry- "Five men teams only" Edytowane przez Nuk0r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3
[img]http://i.imgur.com/lxx8u.jpg[/img]

Wysłałem winlatanowi - jak mi odeśle dwa kody to roześlę dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
@rabus dat dmg >.>
ja gram narazie tym nowym chińczykiem, według HiRez Tanko/supportem i go robie ONLY ap. jest o wiele lepszy niż pod tanka bo ma fajniejszy heal, i większy DMG.
btw, zastanawiam się czy by go nie robić AP/AD. dlaczego? meele champion, dobry doskok, trochę AP do heala z 1 no i AD do AA.
co myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
O_o kompletnie nie ogarniam ;D lola po godzinach grania nie ogarnąłem, ale z tym chyba szybko nie zrezygnuje ;D
[quote name='Rabus' timestamp='1341094058' post='78396']
Wysłałem winlatanowi//*wintalanowi ;D*// - jak mi odeśle dwa kody to roześlę dalej
[/quote]
poszło! Możesz przekazywać. Rozmnożyłem sobie jeszcze ten kod i został mi jeden, jak ktoś jeszcze będzie chciał kod, to mogę go rozmnożyć dalej. Btw. Pasowałoby na smite.pl zrobić bazę na mysql i moduł w php, w którym ludzie będą mogli wpisywać swoje pozostałe klucze, a każdy użyszkodnik (będą na głównej poza forum użytkownicy?) będzie mógł dostać jeden kod. (aby nie było tak, że ktoś sobie zgarnie wszystkie) Dałbyś radę? Mogło by być bardzo przydatne ;D Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3
Nie wiem czy jest sens skoro ludzie kupują je na allegro po 9,99. Serio :)

Mam 10-15 kluczy, czekam na prośby na pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Filiq343
      Poszukuję kogoś do gry na serwerze publicznym na paczce skyfactory3!
      Wymagany wiek: 12+
      Mutacja głosu: niewymagana
      Ogarnianie paczki skyfactory3: min. 7/10
      Minecraft premium: tak
      Zgłaszać się proszę pod tematem.
    • Przez Tivis
      Cześć!

Mam zamiar wykupić host serwera, ale szukam ogarniętej ekipy do pogrania na ten serwer (prywatny).
      Myślę że serwer będzie posiadał modyfikacje.
      Będzie stworzona Whitelista, więc rozdawanie IP i tak się nie uda.
      Osoby chętne do takiej prywatnej gry, chciałbym zaprosić na teamspeaka, aby pogadać.
      Myślę że nagrywanie na YT również wchodzi w grę.

Szukam max 6 / 8 osób.
      Ja mam 27 lat
      Jeśli jest ktoś chętny to zgadamy się na TS
    • Przez hylus
      Kwadratowy Złodziej - Square Thief
      Chciałbym zaprezentować pierwszą stworzoną przeze mnie grę w Unity3D, gdzie wcielamy się w kwadratowego złodzieja - stąd nazwa gry. Naszym celem jest dostanie się do pełnego pieniędzy sejfu i ucieczka z miejsca zbrodni. Na naszej drodze napotkamy wiele przeciwności jak lasery, innego złodzieja oraz oczywiście masę strażników.
      Oprócz pieniędzy możemy ukraść również diamenty, które mogą (ale nie muszą) pojawić się w wybranym miejscu na obecnym poziomie.
      W kryjówce możemy pomnożyć swoje (nie)uczciwie zarobione pieniądze, które przydadzą się nam do zakupu nowego wyglądu.
      Gra zawiera (póki co) 30 zróżnicowanych poziomów, które będą oczywiście dorabiane w miarę upływu czasu.
      Początkowo będziemy mieć styczność tylko ze strażnikami; kolejno będą dochodzić lasery wyłączane między innymi za pomocą kodu dostępu, który będziemy musieli znaleźć lub wyłączane poprzez nacisk skrzynki na platformę. Pojawi się również wcześniej wspomniany przeze mnie złodziej, który ma ten sam cel co my, jednakże to my musimy być lepsi!
      Pozdrawiam  i liczę na krytykę.
      Link do gry:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez kacper194
      MC.MCXC.PL
      Niezwykle fajny server mc w realiach, wraz z odtworzonym moim zdaniem wiernie jak na mc światem, GOTHIC , jest to server RPG lecz nie taki jak inny gdyż jest na nim jak w Gothicu możemy przyłączyć się do jednego z 3 obozów aby awansować musimy mieć poarcie, jak w Gothicu jest możliwość wydobywania rudy, polowań, zbierania ziela i więcej, zadania dostajesz od innych graczy wyższych rangą itp. Nie jestem w stanie opisać jak bardzo ten server jest super zapraszam serdecznie!!!
      IP: MC.MCXC.PL
      NA SERVERZE OBOWIĄZUJE JĘZYK JAK W GRACH RPG
    • Przez Hubert555
      Mój wiek: 16
       Ilość poszukiwanych osób: 12
      Informacje: Szukam osób w wieku 13+ do gry w Minecraft'a bez modów na moim serwerze.
      Zainstaluję jedynie kilka najpotrzebniejszych pluginów. Chciałbym, aby był to zwykły survival w stylu kwadratowej masakry.
      Kontakt: pw, ts: mora.tsdns.pl, steam: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Dodaj nową pozycję...