Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Xaravald
Mam pytanie odnośnie zaklinania w Minecraft. Stworzyłem stół do zaklęć i umieściłem w pokoiku, gdzie ze wszystkich stron są biblioteczki. Co więcej zmieniłem plik w folderze tak, aby zamiast znaków pojawiały się angielskie opisy zaklęć. Mam też level (około 20). Ale mam pare problemów;
1. Opisy zaklęć są zlepkiem dziwnych słów, które nie opisują zaklęć i są bez sensu (np. "grow curse mental mental", albo "beast galvanize the", itp. )
2. Pomimo dużej liczby biblioteczek i mojego levelu, mam dostępne zaklęcia maksymalnie za 7 leveli. I wszystkie dają mi uleprzenie tylko 1 poziomu.
3. Wiem, że jeden przedmiot, np. miecz, może mieć kilka uleprzeń, a u mnie dają się zaklnąć tylko raz.
Czy coś robię źle, czy to jakieś bugi? Jak to rozwiązać?
-
Przez Nikander
Witam!
Jeśli był taki temat to sory ale ja nic nie znalazłem.Mój problem polega na tym że jak zaczarowuje przedmioty na stole z zakleciami to po wylogowaniu z serwera i ponownym zalogowaniu ulepszenie znika.Jest to dosc wkurzające szczególnie jak wydalo sie na nie 10-15 lvli.Mam serwer postawiony na bukkicie, moje pluginy to essentials 2.8.1 , FoundDiamonds i AuthMe.Za wszelką pomoc z góry dziękuję.
-
Przez szymon5310
Witam. Ostatnio znalazłem dość ciekawy artykuł na temat zaklinania przedmiotów, ale niestety jest po angielsku. Jako iż angielski nie jest moją mocną stroną, proszę Was o pomoc ogarnęciu o co chodzi w części pod tytułem "How Enchantments Are Chosen" . Bardzo mi na tym zależy i liczę na szybką odpowiedź
Artykuł:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-