Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
szymov

pomocy

Pytanie

szymov    0
Szperając po forum widzę, że zostałem ofiarą sprzedawcy gift code'ów na allegro. Ten sprzedawca to NostraLink. Po dwóch miesiącach kod wygasł. To tak ku przestrodze.
Może ktoś ma pomysł jak go odzyzkać. Oczywiście wiem, że mogę kupić drugi. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
dex3r    143
Zgłoś sprawę na Allegro. Chyba interesują się kradzionymi kartami kredytowymi, right?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Nie ma możliwości, aby odzyskać premium dla tego konta ... poza kupnem nowego premium. Gdybym ja został nabrany przez takiego uży-dupka od razu bym to zgłosił na policję. Dla mnie taki proceder należy tępić. Jeśli masz pow. 18 lat też tak ci radzę, a jeśli nie to porozmawiaj z rodzicami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Grzybnix    1
Myślę , ze zgłoszenie na Allegro wystarczy.

PS: Ja kupiłem gift-code za 20 zł przed 1.8 i dalej działa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MrSkaleton    89
Radze Ci to zgłosić do Allegro, jednakże bardziej interesującą i tępiącą rzeczą będzie to zgłosić na policje.

//Oh, nie da się, tzn. odzyskać premium. Edytowane przez мÑ�ѕкαℓєтση

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
szymov    0
Dzięki za rady. Na razie napisałem do niego mail'a. Napewno zgłoszę do Allegro, a nad policją się zastanowię ale wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł. Powinni sie zainteresować kradzionymi kartami kredytowymi. Poza tym jest to wyłudzenie kasy, a to sprawa pilicji gospodarczej.
Myslę że tamat można uznać za zamknięty. Dzieki.
Chyba, że chcecie dowiedzieć się jak to się skończyło, ale to potrwa. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Ja bym był ciekaw jak się to skończy dla tego oszusta. Im ich w świecie mniej, tym lepiej ;)

A gift code polecam kupować tylko i wyłącznie z twojego [b]własnego[/b] konta bankowego na[b] minecraft.net[/b] - nigdzie indziej, tylko tu masz pewność że będzie klucz będzie do końca świata ... czyli wtedy, kiedy Polacy wygrają Euro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...