Gość Toficer Napisano 19 Czerwiec 2012 Ostatnio pojawiło się na forum kilka usprawiedliwień nieobecności. Niby nic wielkiego, ale zamieszczacie je w dziale "Tablica". Opis tego działu ("Ważne informacje, wydarzenia i ogłoszenia.") raczej wyklucza taką możliwość... Proszę o zamieszczanie ewentualnych usprawiedliwień [b]tylko[/b] w formie odpowiedzi pod tym tematem - zachowajmy jakiś ład i zgodność tematów. Zgłoszenia na Tablicy będą od teraz bez uprzedzenia zamykane i przenoszone do kosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 19 Czerwiec 2012 (edytowane) Och, to żeby tamten mój temat nie zaśmiecał, to proszę o zamknięcie i przeniesienie do kosza, a tutaj napiszę nieobecność ([url="http://forum.minecraft.pl/topic/13721-nieobecnosc-przez-jakis-czas/page__pid__75932#entry75932"]http://forum.minecra...5932#entry75932[/url]) [center]Siema, hej! [/center] [center][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nie będę oceny na serwerze przez jakiś czas, może tydzień, a może miesiąc, a może już nigdy...[/font][/color][/center] [center][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Dlaczego? Jakoś mi się znudził classic, nie no, żartuję. Po prostu przez klient WoM mi się zbyt długo wszystko włącza i mi nerwy puściły, tak samo jak przez przeglądarkę. Więc... Do zobaczenia na serwerze jak najszybciej, Cześć![/font][/color][/center] Edytowane 19 Czerwiec 2012 przez мÑ�ѕкαℓєтση Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2mat22 0 Napisano 21 Czerwiec 2012 (edytowane) Zauważyłem na serwerze nieobecność moderatorów. Raz na dzień wejdą, ale na 5 minut. Ostatnio poprosiłem o "zone" na mape superstars_1 (Za pozwoleniem). Niby dostałem, lecz zobaczyłem że nie mogę nadal budować. Piotrek99sp1 wchodzi regularnie, ocenia i wykonuje polecenia Administratora, tak samo jak moderatora. Proszę o jak najszybszą interewncję w tej kwestii, w czym upomnić moderatorów lub znaleść kogoś kto jest na serwerze długo i potrafi posługiwać się komendami. Pozdrawiam 2mat22 : ) ^^ Ps. Chciałem dopisać że Waxii też wchodzi często ; ) [color=#FF8C00]Jestem chory i nie mam siły na grę, ale jak wyzdrowieję, to modzi nie będą mieli łatwego życia... //Toficer[/color] Edytowane 21 Czerwiec 2012 przez 2mat22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 26 Czerwiec 2012 Witam! Zgłaszam swoją nieobecność w dniach: 1 do 7 lipca br. Powód?: Wakacje na TradiCamp [Jak ktoś jest z okolic Rzędkowic to ma możliwość spotkania ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 26 Czerwiec 2012 Mnie też od razu nie będzie po zakończeniu, ale popróbuje wchodzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach