Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Axilz

Lubisz muzykę z minecrafta? - tu znajdziesz 10-godzinne wersje!

Rekomendowane odpowiedzi

Axilz    0
Jeśli lubisz muzykę z minecrafta i chciałbyś jej sluchać w czasie gry, a nie zawsze masz taką możliwość, to polecam zajrzeć na mój kanał i posłuchać sobie jakiejś 10-godzinnej zapętlonej wersji muzyki z minecraft :). Oto link do mojej playlisty na YT:

[url="http://www.youtube.com/playlist?list=PLD1F108035EF46D46&feature=mh_lolz"]http://www.youtube.com/playlist?list=PLD1F108035EF46D46&feature=mh_lolz[/url]

Mam nadzieję, że komuś się przyda ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
o ile samo zjawisko 10-cio godzinnych pętli rożnych utworów zawsze wywoływało u mnie na twarzy uśmiech, to od tych "minecraftowych rytmów" wolę takie jak
10h "badger badger" "look at my horse" i "i can swing my sword" :P

(daj linka do ściągnięcia mp3 na wszelki wypadek jak by faktycznie trzeba było użyć kiedyś :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Axilz    0
[quote name='Karimiri' timestamp='1340100891' post='76126']
o ile samo zjawisko 10-cio godzinnych pętli rożnych utworów zawsze wywoływało u mnie na twarzy uśmiech, to od tych "minecraftowych rytmów" wolę takie jak
10h "badger badger" "look at my horse" i "i can swing my sword" :P

(daj linka do ściągnięcia mp3 na wszelki wypadek jak by faktycznie trzeba było użyć kiedyś :P)
[/quote]

Każdy z wrzuconych 10-godzinnych plików waży po 500-800 mb, także wrzucanie go na neta nie ma sensu, a jak masz potrzebe sciagniecia to na pewno znajdziesz program do tego, który przy okazji odpowiednio zredukuje wage ;). Edytowane przez Axilz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
faajneee :) mózg..... ROZWALONY (boję się warna) a ta muzyka strasznie mózg niszczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...