Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kapix147

Niesprawiedliwość ! Kapix147 UNBAN !

Rekomendowane odpowiedzi

Kapix147    3
Witam, dostałem bana na 2 dni, i spokojnie normalnie to tyle bym odczekał, ale nie w takiej sytuacji , porostu nie moglem wytrzymać ze złości !

Postanowiłem,że wejdę sobie na /warp fb, chciałem zbudować event, nagle 2 gracze ( MichałK_2004 i jakiś szeregowy ) niszczą posągi skinów graczy, i to ładnych muszę przyznać, zalewali je wodą i lawą ( screeny są)
[attachment=934:Kopia 2012-06-18_18.20.56.png]
niszczyli także inne budowle, kiedy pisałem to na czacie, jak zwykle, nikt mnie nie słuchał ! (zabrzmi to dziwnie) to karygodne !
Wiec postanowiłem ,że wszelkie greafy będę naprawiam i niepotrzebne budowle niszczył, ale oczywiście, za takie rzeczy na tym serwie, dostanie się bana !

Mam jeszcze inne screeny jeśli trzeba :)

Proszę o natychmiastowego unbana, poza tym, budowla którą ja niszczyłem, byla to uszkodzona wieża, wiec nie wiem, za co ten ban ! Edytowane przez Kapix147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Każdy akt griefu jest odpowiednio karany i każdego spotyka kara(mamy od tego speca na serwerze, który odwala kawał dobrej roboty). Ty byłeś na tyle bezczelny by griefowac na moich oczach. I tak byłem na tyle wspanialomyślny, że dostaleś 48h a nie z 300 bo taki wielki był grief. Dodatkowo ban na granicy, więc pewnie nie będzie unbana bo odwolania dopiero od 48h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kapix147    3
Wiem, no przecież cię widziałem, ta wieża była zniszczona zanim przyszedłem, więc chciałem ją zburzyć już do końca, możecie sprawdzić to w kordach

o i Edit: mam sreena tej wierzy przed moim spotkaniem z nią !
niestety, mam pewnie problemy z przesłaniem go...

tu jest link : [url="http://imgup.pl/di/5K7Z/3.png"]http://imgup.pl/di/5K7Z/3.png [/url]
tego screena zrobiłem, żeby udowodnić że MichałK gfrefował, ale na szczęście, ta wierze też tam jest ! Edytowane przez Kapix147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
[quote name='Kapix147' timestamp='1340038021' post='76019']kiedy [b]pisałem to na czacie[/b], jak zwykle, [b]nikt mnie nie słuchał[/b] ! (zabrzmi to dziwnie) to karygodne !
[/quote]

Jak uważasz, dlaczego?

Jeśli widzisz osobie griefującą, zgłaszasz to na /modreq. W żaden inny sposób się do tego [u]nie mieszasz[/u]. Nie naprawiasz, nie niszczysz do końca. Czekasz chwilę na moderatora, który na pewno się takim zgłoszeniem zainteresuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kapix147    3
Przyznaje się, że naprawdę zapomniałem o moreq'u... ale co do tej wierzy, oni jej nie grefowali, ja sam chciałem ją usunąć...

Edit: Nawet jeśli ( co pewnie się zdarzy ) nie dostane unbana, to mam nadzieje,że szeregowy i MichalK_2004 dostaną bany ? Edytowane przez Kapix147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
A po co ją niszczyłeś ? Jest odpowiednia komenda, która przywraca budowlę do stanu przed griefem ale jak bezmyślni ludzie jak ty niszczą budowlę do końca to moderacja nie wie gdzie ta budowla była i nie mogą jej przywrócić. Dla mnie ban słuszny a i nawet jestem za zwiększeniem go.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Ban podtrzymany.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...