Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MrLoony988

Ciekawostki i inne pomysły na wersje minecrafta :)

Rekomendowane odpowiedzi

MrLoony988    0
Witajcie, mam troche pomysłow na temat wersji minecrafta, piszcie swoje, podawajcie pomysły na piękne budowle, itp ;)
Zaczne od tego, że w snapshotach minecrafta 1.3 dodali tryb adventure, "Przygoda"
W tym snapshocie można zmienić typ gry, wpisując w komendach /gamemode 2. W trybie Przygoda jest się na survivalu, tylko nie można niszczyć bloków. Tak naprawde jest to nienajlepszy pomysł, lepiej by było, gdyby po stowrzeniu świata znaleźlibyśmy się w jakiejś piramidzie, jaskini, a morze nawet w labiryncie, żeby było ciekawiej :D
Też fajnie by było gdyby dodali tryb, gdzie były by moby, które są górnikami, i my razem z nimi musimy kpać w kopalni, żeby przeży, lub nawet tryb gry własna Historia, gdzie to my możemy stworzyć włąsne moby, możemy stowrzyć własną mapkę, a później na niej grać. Ciekawy byłby też tryb gry "Herobrine", niemusielibyśy ściągać mody, tylko w tym trybie gralibyśmy przeciwko Herobrinowi, znajdując jego budowle, ciekawe korytarze a nawet półapki. Serdecznie pozdrawiam i prosze o pomysły godne uwagi! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
Ech.. Co do trybu Adventure - To będzie jeszcze dopracowywane, więc pewnie i wyjdzie dopiero w 1.4 niż w 1.3, ale na 1.3 będzie można przetestować pracę, no chyba, że wyjdzie 1.3 za 3 miesiące... Co do trybu Herobrine - Proponowałem na twitterach ekipy, ale nie odpowiadali.

A w ogóle... Temat podajże już taki jest, ale nie jestem pewien.

Mój pomysł jest taki: NPC powinni budować swoje wioski i żeby coś lepszego sprzedawali, bo sam syf sprzedają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...