Atukam72 1 Napisano 17 Czerwiec 2012 Witam, jestem Atukam72. To mój pierwszy w moim życiu temat powitalny Danych prawdziwych nie podam, bo... nie Mam nadzieję, że będzie się miło prowadziło tutaj konwersacje i nie zawiedziecie mnie jak [Ciach], który okazał się być serwisem Totalitarnym, ale jak będzie ktoś chciał się dowiedzieć złych rzeczy na jego temat, to dane podałem. Miło mi poznać waszą stronę. Atukam72 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 17 Czerwiec 2012 Witaj! Mam nadzieję, że szybko się z nami utożsamisz Zapraszam również na nasze serwery - od wyboru do koloru. Pozdrawiam serdecznie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 17 Czerwiec 2012 Witaj w społeczności minecraft.pl Jedno pytanie odnośnie gry: Jakie serwery typujesz? (RPG, freebuild itp. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasindro 17 Napisano 17 Czerwiec 2012 Czołem. I nie martw się - jeśli zawiedzie Cię administracja, to podniosą gracze. Choć widzę, że grasz na Freebuild... W takim razie zmienię lekko zdanie. Nie zawiedziemy Cię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 17 Czerwiec 2012 no hej. życzę miłej gry ps z tą komuną/totalitaryzmem to masz rację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 18 Czerwiec 2012 No... Siema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach