Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Crey

Witam, Crey jestem!

Rekomendowane odpowiedzi

Crey    1
Witam wszystkich gorąco! Jestem na tym forum pierwszy raz, więc wypadało mi się przywitać. Teraz coś o sobie. Nazywam się Pascal i mam 14 lat. Mieszkam w Kochłowicach - dzielnica Rudy Śląskiej w województwie Śląskim. Na codzień gram w piłkę nożną, oraz chodzę do szkoły, której nienawidze. Interesuję się sportem, motoryzacją i Mitologią Grecką. Muzyki jakiej słucham? Tylko polski rap, czyli Chada, WSRH, Młody M, Ero, Sitek itd. W minecrafta gram od roku i bardzo podoba mi się ta gra. Myślę, że to wszystko co mogłem Wam o sobie napisać. Jak macie jakieś pytania, to możecie mi je śmiało zadawać. Dziękuję i pozdrawiam :) Edytowane przez Crey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Weźcie się opanujcie z tymi 1-słownymi postami. Jest to nabijanie postów i powinniście dostać warna!

[color=#008000]A ty nie chcesz dostać warna za Społecznego? W dziale "Przywitaj się" można tak pisać. //Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrLoony988    0
Miło mi Cię poznać Crey ;D
Aha i mam jeszcze pytanie, może ktoś zna na nie odpowiedz, jaką kartą można kupić minecrafta na stronie www.minecraft.net? Kartą kredytową, czy debetową? Prosze o odpowiedz ;D Pozdrawia, :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
[quote name='MrLoony988 :D' timestamp='1340202649' post='76316']
Miło mi Cię poznać Crey ;D
Aha i mam jeszcze pytanie, może ktoś zna na nie odpowiedz, jaką kartą można kupić minecrafta na stronie www.minecraft.net? Kartą kredytową, czy debetową? Prosze o odpowiedz ;D Pozdrawia, :)
[/quote]
Na pewno można kredytową, a debetową nie wiem, ale raczej można.

@Down: Nie ma za co ;-) Edytowane przez Jantomedes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...