lkuszal 76 Napisano 16 Czerwiec 2012 1.twój nick: lkuszal 2.kogo oskarżasz: [i]chyba taki nick [/i]kaspa97 3. Opis oskarżenia: przeklinał na czacie. Wchodzi i pierwsze co mówi: "Ale dawno nie byłem [i]panna lekkich obyczajów". [/i]Napisałem o tym modreq, a chwilę potem na czacie wysłał ahahhahahahaha, co najprawdopodobniej odnosiło się do mojego modreq. 4. Czas zda[color=#ff0000]rz[/color]enia: ten tydzień, godziny wieczorno-nocne 5. Dowody mile widziane screeny i godzina: Dowodów brak. Ale od czego mamy logi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Polygamiarz Napisano 17 Czerwiec 2012 Mniej wiecej podaj date, aby sprawdzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 17 Czerwiec 2012 4 dni temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapłan Malaxer 4 Napisano 11 Lipiec 2012 Sprawa załatwiona. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach