patyczakcj 0 Napisano 16 Czerwiec 2012 Cześć, od jakiegoś czasu gdy wyłączam minecraft cały ekran mi się rozjaśnia (nie wiem czy to jest ważne ale mam podłączone dwa monitory,drugi ma normalnie ustawioną jasność po wyłączeniu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dex3r 143 Napisano 16 Czerwiec 2012 A jak odłączysz drugi monitor, też tak się dzieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SiVy0 5 Napisano 16 Czerwiec 2012 może masz coś w stylu "automatycznej regulacji jasności". Zobacz w instrukcji monitora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 16 Czerwiec 2012 Musisz mieć źle zainstalowane mody! Też tak czasem mam jak po reinstalce spartole instalacje modów. Ps: tego white screena masz nagle podczas gry, tak? Czy kiedy indziej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 patyczakcj 0 Napisano 16 Czerwiec 2012 modow nie mam, sprawdze wasze propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 2 Lipiec 2012 Brak jakichkolwiek oznak życia, zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(nie wiem czy to jest ważne ale mam podłączone dwa monitory,drugi ma normalnie ustawioną jasność po wyłączeniu)
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi