Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
KaoPL

Problem z kontem na minecraft.net

Pytanie

KaoPL    107
[center]Mam premium...

Opis problemu: Dzisiaj około godziny 16 wszedłem na minecraft.net aby zmienić skina.
Chciałem również zmienić hasło, bo stare miało 2 miesiące. Kiedy to robiłem chciałem, żeby nowe hasło brzmiało [size=5][size=6]"********"[/size].[/size]
Szybko pisałem i napisałem coś innego, bo kiedy już ustawiłem hasło chciałem je zmienić na jeszcze inne ku mojemu zdziwieniu
zobaczyłem, że stare hasło jest niepoprawne. E-Mail na który tworzyłem konto już nie istnieje więc nie wiem, czy odzyskam swoje konto :([/center] Edytowane przez Kaopeien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424
1. Sprawdź czy przeglądarka nie zapamiętałą starego hasła.
2. Załóż nowy e-mail o tej samej nazwie. Jak się nie uda, to pisz do Mojang na Twitter i przedstaw sytuację.
3. Próbuj na różnych hasłach, np. chciałeś hasło "komputer", przekręciłeś i teraz wpisuj "kompiuter", "kompoter" etc. I zedytuj swój post i usuń hasło, aby ktoś inny ci się nie włamał. Ze swojej strony popróbuję trochę z tym hasłem, ale nie wiem czy mi się uda. Jakby co to ci potem wyślę je na pw. Za dużo kombinacji ...

Ew. podaj też liczbę liter jeśli pamiętasz w tym omyłkowym haśle, bo ciężko tak strzelać i wpisywać np. literki obok zamiast poprawnych. Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KaoPL    107
Próbowałem robić nowy e-mail, stary to "michal.woroniecki@gazeta.pl".
Wyłączyłem historie w mojej przeglądarce z wiadomych powodów :P Edytowane przez Kaopeien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Hmmm, dostęp innych osób do haseł czy ten drugi sposób? Jak ten drugi to np. Firefox ma magiczną opcję "tryb prywatny".
A ten nowy e-mail o takiej samej nazwie jak stary zrobiłeś w końcu i działa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KaoPL    107
Udało się, napisałem "suchyCTSG" i zadziałało, dzięki za rade :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
No to teraz je szybko zmień na zupełnie inne, inne niż np. mokryCTSG, aby nikogo nie korciło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote]E-Mail na który tworzyłem konto już nie istnieje[/quote]

[left]Przecież E-maila nie da się usunąć :o Czy nasze kochane, polskie poczty wymyśliły nawet taki bajer?[/left]

@down
Usuwanie maila jest niezgodne z prawem, dlatego tak się dziwię. No cóż, Polska.

[quote]jeśli dość długo się nie wchodzi na @, to jest usuwany[/quote]
To tak jakby usunąć konto bankowe, bo już dawno nie wykonywało sie operacji ;) Macie racje ludzie, trzymajcie się o2, onetu i wp. Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Coś słyszałem (nie wiem na której/których), że jeśli dość długo się nie wchodzi na @, to jest usuwany. Dlatego google gmail jest najlepszy i najbezpieczniejszy <3.

A skoro problem rozwiązany, to temat można chyba zamknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...