Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Niedo

Problem z wejściem na serwer

Pytanie

Niedo    0
Witam otóż mam problem z wejściem na serwer.
Mój nick to Niedo
Więc jak wchodzę na serwer wyskakuje mi "Logowanie nie powiodło się : Bad Login"
Czy trzeba się rejestrować na forum gdzieś żeby grać na serwerze ??
Czy na waszym serwerze mogą grać only premium ?

Proszę o pomoc.
Z góry dziękuje. Edytowane przez Niedo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
-SySOp-    0
Z tego co wiem, bad login wyświetla się wtedy, gdy nie ma się premium i próbuje wejść na serwer tylko premium Edytowane przez -SySOp-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136
Wg. [url="http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=Niedo"]haspaid[/url] masz wersję premium, więc nie rozumiem pytania o "only premium"... Ale może byłeś w trybie offline, a to jest tożsame z kontem NP i dlatego miałeś informacje o złym loginie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
No nie powiem... Ja na uncrafted mam ten problem prawie codziennie pomimo premium (potem zresztą i tak wbijam =D1... Zrestartuj router, połączenie w windowsie i mc. Powinno pomóc. Mi przeważnie (nie zawsze niestety... Czasami po proatu jestem bezradny i czekam...) pomaga... A może miałeś piracika i nadal nie zmieniłeś launchera po zakupie premium...

No nie powiem... Ja na uncrafted mam ten problem prawie codziennie pomimo premium (potem zresztą i tak wbijam =D1... Zrestartuj router, połączenie w windowsie i mc. Powinno pomóc. Mi przeważnie (nie zawsze niestety... Czasami po proatu jestem bezradny i czekam...) pomaga... A może miałeś piracika i nadal nie zmieniłeś launchera po zakupie premium...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
jantomedes    75
Mi się wydaje, że ktoś gra w tym samym momencie gdzieś indziej na tym samym loginie. Możesz zmienić hasło i upewnić się, że nikt z rodzeństwa/znajomych/kolegów/whatever nie gra na twoim loginie i haśle. Z racji braku odzewu od dłuższego czasu, temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...