Jelen 0 Napisano 15 Czerwiec 2012 [font=comic sans ms,cursive][size=6][color=#ff0000]Witam , chciałbym wam przedstawić moją własną mapkę Escape/Adv[/color][/size][/font] [font="comic sans ms, cursive"][size="5"][color="#ff0000"]Link : [/color][/size][/font]http://speedy.sh/WHHam/Jelen-Adv.rar [color=#FF0000][size=6]Jest to moja Pierwsza mapka , więc proszę o wyrozumiałość [/size][/color] [color=#FF0000][size=6]Z góry pozdrawiam [/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reedom 6 Napisano 16 Czerwiec 2012 Fajna ale troche krotka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jelen 0 Napisano 16 Czerwiec 2012 [font=comic sans ms,cursive][size=5][color=#000000]Wiem , może kiedyś zrobię 2 część i będzie o wiele dłuższa [/color][/size][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shaggy 1 Napisano 30 Czerwiec 2012 Daj Ss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach