Gasnik 0 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) [b]Nick Gracza:[/b] Gasnik [b]Nazwa Firmy:[/b] Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna Gasnik [b]Profil Firmy:[/b] Żywnościowa + inne [b]Biznesplan: [/b]Chciałbym otworzyć firmę która zajmowała się będzie: 1) Produkcją jedzenia: W planie mam produkcję (i przetwórstwo) Zboża, melonów, [color=#800000]trzciny cukrowej[/color], mięs wszelkiego typu (oprócz zgniłego oczywiście), oraz dystrybucję (myślę o 2-3 punktach sprzedaży + sklep w siedzibie firmy, jeśli będzie się kręciło, to pewnie otworzę kolejne). Wiem że firmy tego typu już są, ale jakoś ich nie widać. Kilka punktów sprzedaży = zysk dla miasta. 2) Sprzedażą kotów: (chociaż w praktyce nie wiem czy jest to możliwe, jeśli nie to proszę usunąć ten punkt) Planuję rozmnażać i odsprzedawać koty oraz ryby. [b]Czy będziesz zatrudniał pracowników?:[/b] Myślę że dam radę sam prowadzić taką działalność. Jeśli czasu byłoby mniej to pewnie kogoś zatrudnię. Wiem że firmy takie już są, jednak dla samej przyjemności chciałbym prowadzić taki interes. [color=#800000](dodalem, zapomnialem o tym kompletnie)[/color] Edytowane 15 Czerwiec 2012 przez Gasnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 14 Czerwiec 2012 Niestety 2 punkt musialby odpasc, w przeciwnym razie podanie odpada. Drzewa tez sa nieodpowiednie a hodowla wszelkich zwierzat tak. Proszę poprawic podanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasnik 0 Napisano 14 Czerwiec 2012 Podanie zostało poprawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 15 Czerwiec 2012 [color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze. [/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach