Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Toficer

Strażnik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Toficer   
Gość Toficer
Pożądane osoby: 3 osoby na rangę [color=#daa520]strażnik[/color].
Wymagania:[list]
[*]Ranga równa lub wyższa niż [color=#008000]budowniczy[/color]
[*]Umiejętność obsługi systemu anty-grief
[*]Odpowiednie zachowanie (nie chcemy nieuprzejmych ludzi)
[*]Odpowiedni staż na serwerze
[/list]
Zgłoszenie powinno składać się z przynajmniej 5-6 zdań. Podaj swój wiek, staż na serwerze, doświadczenie w MC Classic i powiedz, dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem. Zgłaszamy się TYLKO w formie odpowiedzi pod tym tematem.
Regulamin serwera znajdziesz [url="http://forum.minecraft.pl/topic/12607-regulamin-serwera/"]TUTAJ[/url].
Obowiązki strażnika znajdziesz [url="http://forum.minecraft.pl/topic/12608-administracja-zadania-obowiazki-sklad/"]TUTAJ[/url].
Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
Cześć.
Więc tak:
Mam 13 lat i posiadam rangę Architekt. Doświadczenie w MC Classic nie mam zbyt dużego, ale szybko się uczę (Gram 5 dzień :P). Chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ często kogoś nie ma do oceniania na serwerze (lub mu się nie chce) i ludzie czekają i czekają... A jak wiecie, jestem BARDZO często na serwerze. Sądzę, że jeśli zostanę strażnikiem, to mi ktoś z ekipy pomoże się bardziej zapoznać z classicem.
Pozdrawiam!

[color=#ff0000][size=3]Nie lubię jak ktoś pisze, że ''[/size][/color]ponieważ często kogoś nie ma do oceniania na serwerze (lub mu się nie chce) i ludzie czekają i czekają... [size=3][color=#ff0000]Każdy wchodzi na tyle, na ile może lub mu się chce. Nie musi być na serwerze cały czas ktoś z teamu. Wtedy kiedy chcesz ocenę, możesz poczekać, coś dobudować, przerobić. Więcej nie pisz tak :) A co do bycia strażnikiem. Raczej szukamy osób, które już na gotowe będą ogarniać komendy, regulamin itp... No ale... Skąd ich brać nie? //Piotrek99sp1[/color][/size]

[color=#ff8c00][size=3][size=4]Zgłoś się na test do Piotrka lub mnie. I nie edytuj ani nie odpowiadaj na notatki moderatorskie - to przewinienie, odpowiednio karane na forum. //Toficer[/size][/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sandri9919    1
Mam 11 lat. Doświadczenia nie mam zbyt dużego. Mam rangę Zawbudowniczy. Gram już dośc długo znam się trochę ;)) Strażnikiem chciałabym zostać bo bardzo mi na tym zależy. Ogarniam komendy i regulamin . Często bywam na serwerze;) Pomagam czasem szukać griefu Team/owi (nie wiedzialam jak odmienic).
Pozdrowionka !
Sandri9919

[color=#ff8c00]Zależy od wyniku testu - jeżeli posiadasz wymagane umiejętności, może się załapiesz. Zgłoś się do mnie lub Piotrka. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BORSAFRAN    7
Hejka. Mój nick to BORSAFRAN, mam 11 lat. Moja ranga to architekt. Gram na serwerze od dłuższego czasu. Znam komendy typu ban, kick itd. umiem ocenić grierf. Byłem już adminem na innym serwerze, więc mam w tym wprawę ^_^ Pomagam wyłapywać grierferów i zgłaszam "ZŁYCH" ludzi na forum. Chyba starczy tyle, jakby były jakieś pytania to proszę pisać :) POZDRAWIAM

[color=#ff8c00]Przyznany pod opiekę Waxii'ego, ranga testowa przyznana. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robetjak    21
Witam!
Jestem Robert mam lat 14, obecnie jestem headadminem na serwerze aliquam, ale chciałbym się sprawdzić również na classicu :D.
Znam się na komendach strażnika [Monu mnie szkolił :D]. Interesuję się Liturgiką oraz Religioznawstwem. Aktualnie na serwie mam rangę VIP i staram się pomagać nowym gościom, oraz ekipie [moralnie]. Ogólnie mimo mego młodego wieku jestem ogarniętym człowiekiem.

//robet

[color=#ff8c00]Przyznany pod opiekę Monualena. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xSzymox    1
To ja xSzymox.Mam 10 lat , od dawna gram na jumipeterze znam troche komendy np.xban ban.Mam range architekt .Interejuje się komputerami i religią.
Umiem szybko pisać(czasami popełniam blędy).Obeciuje czyscic mapy w piatki (chyba ze jestem chory) i pilanować żęby nie było griefu .Jestem bardzo młody ale jestem ogarnienyty.

//xSzymox

[size=2][color=#FF0000][size=3]Okropne błędy ortograficzne. Raz po kropce robisz spacje, raz nie. Błędy w pisowni. Mapek nie czyści się w piątki. I tu błąd-nie jesteś ogarnięty. To już twoje 4 nieudane podanie i aż oczy bolą to czytać. Apropo, mamy już dużo strażników. Odrzucone bez uzgodnienia z Toficerem :D //Piotrek99sp1[/size][/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adik567    0
Nazywam się Adrian mam 10lat , mój nick w grze to adik567.
Mam range ,,zawbudowniczy''.
Znam trochę komendy np : ban xban banip unbanip...
Znam sposoby przed gierfem .np najpierw warn potem kick i jak jeszcze raz to range zabieram.
Ja ciągle gram w minecraft , nie gram jeśli jestem na wakacjach.
adik567 :lol:
[size=3][color=#ff0000]Odrzucone. Ban i xban to nie są tylko komendy wymagane na strażnika. Ortografia. Nie wiesz za co i jak karać grieferów i tych, co złamali regulamin.[/color][/size]
[size=3][color=#FF0000]//Piotrek99sp1[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Rekrutację uważam za zamkniętą. Ci, którzy otrzymali rangę, będą się teraz szkolić. Dziękuję za odzew i życzę miłej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...