Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MrLoony988

Witajcie!

Rekomendowane odpowiedzi

MrLoony988    0
Jestem MrLoony98 i zarejestrowałem się na minecraft.pl. Bardzo mi się tu podoba, bo poszukiwałem newsów na temat cotygodniowych snapshotów, oraz innych tematów związanych z minecraftem. Mam nadzieje, że oprowadzicie mnie po tym jakże tajemniczym forum, i dacie ewentualne uwagi :)
Pozdrawiam! Edytowane przez MrLoony988

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrLoony988    0
Premium się opłaca NAPRWADE :D :) Polecam ;)

Aha zapomniałem się przedstawić, jestem Szymon, Jestem wysoki szczupły i kocham książki, minecraft i długie rękawy ;) Nie wiem tylko czy mogę podać IP mojego prywatnego serwera, na którym jest mało osób :D Czekam na odpowiedż ;) Edytowane przez MrLoony988

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maćko :P    22
O ile serwer jest premium i przedstawisz go w dziale serwery to możesz

Poza tym to witaj :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
elWikiPL    2
Siema, czemu nie masz premium? Wejdź se np: na Allegro i kup jak nie masz pay pala.
Dowód - wejdź na minersshoes.com i wpisz swój nick. Nie masz premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrLoony988    0
Okay Dzieki ;), tak naprawde to zawsze chciałem mieć premium, mam kase na kupno tej jakże wspaniałej gry, ale na stronie producenta formularz jest po angielsku :/ Czy na allegro można kupić legalną wersję? Jeszcze raz miło mi, że mi odpowiedzieliście, naprawde chciałbym z Wami grać na premium serwerach, POZDRAWIAM :) PS: Mam MinecraftSP, i jak go włączam to mam "Updating Minecraft" a póżniej już mam minecraft 1.2.5 i opcje: Single Player, Multiplayer, Mods and Texturepacks, Options. Gram na Single, ale to nie to samo co z przyjaciółmi, prawda? Edytowane przez MrLoony988

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...