Bagger1237 0 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) [b]Imię:[/b]Piotr [b]Wiek (wymagane około 15 lat):[/b]Jest 15 skończone 2 Czerwca [b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Potrafię posługiwać się pluginami też się szybko uczę . Jestem Administratorem na serverze kolegi a wcześniej moderatorem na innym serwerze. [b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b]Wcześniej przeniesiono moją budowle z FB na mapę główną. Również pomagam innym lub im doradzam jak trzeba. [b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?(youtube itp):[/b]Mam konto na Yt ale jeszcze nic nie wrzucam [b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? : [/b][b]Wcześniej nie miałem dużo czasu żeby dużo grać ale teraz wszystko sobie uporządkowałem i jestem w stanie poświęcić dużo czasu [/b] [b][b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?:[/b][/b][b]Ale to nie jest czas od początku mojej gry 1d 13h 32m 6s[/b] [b][b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/b] Niestety nie miałem xD [b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b]1.Lubię pomagać innym. 2.Dogadam się prawie z każdym 3.Chcę pomóc w rozbudowie servera [b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):[/b]Lubię słuchać muzyki takiej jak Hip-Hop Rap. Lubię grać w piłkę. Czasami lubię sie pobawić w CINEMA 4D [b]Czy masz TeamSpeak3? (Wymagana przynajmniej możliwość słuchania):[/b]Mam TS3 ze sprawnymi słuchawkami niestety nie posiadam mikro ale postaram się zakupić je w najbliższym czasie [b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?: [/b][b]Bez tego nie może istnieć dobrze działająca Administracja non stop są jakieś kłótnie. Najlepiej jest żyć w zgodzie a nie uprzeć się na pewnej osobie.[/b] Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez Bagger1237 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 12 Czerwiec 2012 TAK. wydajesz się byćogarnięty a i ładnie budujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VVezion 0 Napisano 12 Czerwiec 2012 [color=#696969][b]NEUTRAL[/b][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 12 Czerwiec 2012 NEUTRAL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 12 Czerwiec 2012 Neutralny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 12 Czerwiec 2012 [color=#808080][b]NEUTRALNY[/b][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skorveey 1 Napisano 12 Czerwiec 2012 Widzę, że bardzo często używasz słowa ,,lubię". Ale to chyba nie przeszkadza w rekrutacji, a podanie jest właściwie wypełnione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 12 Czerwiec 2012 [color=#a9a9a9][b]NAUTRAL[/b][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 12 Czerwiec 2012 [color=#ff0000]NIE[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 12 Czerwiec 2012 ODRZUCONE ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach