Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
2mat22

[Projekt] Normandy SR4

Rekomendowane odpowiedzi

2mat22    0
Witam, chcę wam przedstawić moją nową budowle "Normandy SR4", która znajduje się na mapie /g normandy. Budowałem ją około 4 godziny, 80% statku nie było budowane cuboidem. Jest to statek z gry "Mass Effect", lecz inna wersja. Wystawiłem tą budowle na forum ponieważ wiem że jest więcej warta niż 1 BOM, chcę również aby ADMINI wyznaczyli za niego Bony ponieważ 1. Nie był oceniany 2. 80% bez cuboida 3. 4H budowania 4.Budował to tylko 2mat22 bez pomocy 5. Poniewaz wiem że jest dużo warty
-Dlaczego SR4?
-Ponieważ zbudowałem SR3.
---------------------------------------------
Screen/Zarys: [url="http://imageshack.us/g/59/javaw2012061020450082.jpg/"]http://imageshack.us/g/59/javaw2012061020450082.jpg/[/url] (ALBUM) wiecej na mapie /g normandy.
Już wkrótce zbuduje Żniwiarza i statki gethów ; ). Pozdrawiam ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Prosiłbym o wypowiedzenie się innych graczy/użytkowników i ocenienie budowli w skali 1-10 ;)
Mi się podoba, ale poczekamy na więcej opinii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
4/10
Taki dziwny kształt ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
No tak, wygląd nie powala na nogi, ale... już można dać te max 2 bony, bo moim zdaniem na więcej to ten projekt nie powinien być oceniany.
Ale jestem zuy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
EDIT: Wypłacone.
Pierwszy (nazwijmy to) poważny projekt, więc dorzucę bonus od siebie. W sumie wypłacę 3 bony, a sama mapka zostanie nadpisana i zeskładowana w muzeum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...