Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kuba Junior Stankiewicz

[ODRZUCONE] rekrutracja na kidmoda

Rekomendowane odpowiedzi

[left][b]WITAM [/b][/left]

[left][b]MOJE IMIĘ: KUBA[/b][/left]

[left][b]WIEK: 14 [/b][/left]

[left][b]DOSWIADCZENIA: ZNAM WSZYSTKIE KOMENDY KTÓRE POWINIEN ZNAĆ ADMIN (BYLEM HEAD ADMINEM)[/b][/left]

[left][b]CO ROBILEM NA FREEBUILD.PL : naraźie zajmowałem sie nad budową swojej dzialki i zapoznawania z mapą (juz wiem prawie wszystko co gdzie jest)[/b][/left]

[left][b]ILE JESTEM W STANIE POŚWIĘCIC NA SERWER : OSTATNO GRALEM OK. 4 GODZIN[/b][/left]

[left][b]CZY MIALEM JAKIEGOS BANA BĄDZ KARE: NIE NIGDY W ŻYCIU NA ZADNYM SERWIE NIE MIALEM ZADNEGO BANA ANI KICKA[/b][/left]

[left][b]DLACZEGO WLASNIE JA?: PONIEWAŻ JESTEM MILY DLA GRACZY I IM W KARZDYM MOMĘCIE MOGE POMÓC.[/b][/left]

[b]INNE :JAK MNIE KTOŚ WYBIERZE NA TEGO KID MODA TO NIE POZALUJE.[/b]

[b]CZY MAM TS3: TAK MAM TS3 :)[/b]
[b]DLACZEGO W EKIPIE JEST WAŻNA LOJALNOŚ : LOJALOSĆ JEST WAZNA A NAJBARDZIEJ W EKIPIE PONIEWAŻ ŻEBY PODCZAS PRACY GRUPOWIEJ NIE ZROBIŁA JAKAŚ DURA NIE POTRZEBAN KŁUTNIA [/b]

[right][b]POZDRAWIAM KUBA :D [/b][/right]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Ortografia i sposób w jaki wypowiadasz się pozostawiają wiele do życzenia. Jakoś nie wierzę, że masz 14 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Nawet nie wiesz co to jest WE ( WordlEdit) Voxel Sniper Też znam wszystkie komendy Admina są bardzo proste i to nie jest wielka zaleta G.
Złożenie tego podania, poziom jego żałosny wręcz nie do przeczytania.
Poznanie terenu i wybudowanie chatki nic nie zmienia

Jestem na NIE Stanowcze NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Nadal nie wiem w jakim celu wypowiadają się tutaj osoby, które nie mają nic do rekrutacji ale no... Co do podania, jestem na [color="#ff0000"][b]nie[/b][/color][color=#000000]. Niby masz 14 lat ale Twoja ortografia i to jak piszesz zatrzymało się na poziomie przedszkolaka... [/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...