Sieryj 0 Napisano 10 Czerwiec 2012 (edytowane) Minecraft to bardzo wciągająca gierka,mam ją na kompie na Xboxie,na telefonie, i jeszcze nigdy mi się nie znudziła,mam ja z pół roku,dzisiaj rano jak grałem w minecrafta w mojej kopalni znalazłem i wytopiłem 50 sztabek żelaza! oby tak dalej!. Edytowane 10 Czerwiec 2012 przez Sieryj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 10 Czerwiec 2012 fajnie wszędzie ją masz ale kupić to nie łaska... no cóż, witamy na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 10 Czerwiec 2012 No, cześć! Fajnie, że masz wszędzie tego Minecraft'a, i super, że wykopałeś te żelazo, jednakże ja w 1h umiem znaleźć kopiąc tunel 2x1 50+ diamentów (z bonem fortune III), więc nie masz się czym chwalić No, witamy oczywiście Lubisz mandarynki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasindro 17 Napisano 10 Czerwiec 2012 Dobrze wiedzieć, dzięki za info. Czołem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach