P.Devil 1 Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) [b]Nick[/b]: PDevil [b]Osoba banująca[/b]: MeLittlePony [b]Powód[/b]: 12h chamstwo [b]Twoja wizja co się stało, czyli argumentacja za swoją obroną[/b]: 10 minut przed banem użyłem wulgaryzmów kilka razy(pewna osoba włamała mi się do cuboida i zabiła zwierzęta), a jak on dostał moda, to od razu mnie zbanował za coś, co minęło. Przesada? Sam nie jest świętoszkiem("cham", "prostak"), a innych od razu skreśla. I chyba są najpierw ostrzeżenia od moda/admina, nie? Edytowane 9 Czerwiec 2012 przez P.Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bru2s 1 Napisano 9 Czerwiec 2012 Nie, ban słuszny jeśli przez 10 minut nie potrafiłeś ochłonąć to możesz poczekać do jutra rana. Pzdr wwwypad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.Devil 1 Napisano 9 Czerwiec 2012 Nie zrobiłem NIC przez te kilka minut po wulgach, więc o co chodzi? Dostałem bana po fakcie, nic po tym nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Polygamiarz Napisano 10 Czerwiec 2012 Jednak w regulaminie jest o wulgaryzmach a jak czasówka to poczekaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.Devil 1 Napisano 10 Czerwiec 2012 Minęło 12 godzin i dalej mam bana. O co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubson0505 0 Napisano 10 Czerwiec 2012 (edytowane) Ja tez mam takiego bana co P. Devil. Miał się skończyć o 10 rano a do 14 nie minął, dlatego proszę o odbanowanie. Straciłem cały diamentowy ekwipunek, więc się trochę uniosłem, za co przepraszam i obiecuję, że już się to nie powtórzy. Edytowane 10 Czerwiec 2012 przez kubson0505 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Polygamiarz Napisano 10 Czerwiec 2012 Zrobione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach