Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
borsuk

Czego brakuje Ci w Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Reemren    0
Napisano (edytowane)

brakuje mi trybu gry w którym mamy kilka dni na znalezienie 64 diamentów i 42 szmaragdy inaczej wybuchnie wielka bomba antymaterii która zniszczy cały świat jeśli 

nie damy jej surowców na górze 

edit : w tym trybie gry mamy na start generator cobblestone ( to sky block ) i mamy na start transmutation table dzięki któremu możemy cobblestone zmienić w dowolny surowiec ( ale potrzeba go bardzo dużo bo ma mało TP ( transmutation points ) )

Edytowane przez Reemren

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
-MaX-    0

Serwera wywalamy.pl (mogę napisać nazwę, bo już zniknął na zawsze niestety)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SteelRingPL    0

Mi brakuje przedewszystkim celu gry, poza tym przydało by się więcej opcji przystrajania wnętrz, więcej opcji wieśniaków, ograniczonego świata bo po co taki wielki??? większej ilości surowców, ale przedewszystkim większej ilości potworów, zwierząt i lepszych animacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi brakuje przedewszystkim celu gry, poza tym przydało by się więcej opcji przystrajania wnętrz, więcej opcji wieśniaków, ograniczonego świata bo po co taki wielki??? większej ilości surowców, ale przedewszystkim większej ilości potworów, zwierząt i lepszych animacji

Celu gry? Na tym polega gra sand boxowa, ze to Ty wlasnie wyznaczasz sobie ten cel. Takie jest moje zdanie. Cele sam mozesz sobie okreslic przed przystapieniem do rozgrywki, a pozniej podczas gry je sobie odznaczac.

Dla mnie brakuje wiekszej ilosci opcji gry rpg oraz dekoracji wnetrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VortaL    0

Jak dla mnie chyba niczego .. Wszystko gra, ale właśnie więcej opcji przystrajania wnętrz .. to mnie nurtuje bo mało tego jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SteelRingPL    0

Celu gry? Na tym polega gra sand boxowa, ze to Ty wlasnie wyznaczasz sobie ten cel. Takie jest moje zdanie. Cele sam mozesz sobie okreslic przed przystapieniem do rozgrywki, a pozniej podczas gry je sobie odznaczac.

Dla mnie brakuje wiekszej ilosci opcji gry rpg oraz dekoracji wnetrz.

Właśnie chodzi mi tu o elementy RPG jakieś misje itp żeby wieśniacy w tych pustych wioskach na coś się przydali, może źle to ująłem ale chodziło mi tu dokładnie o coś takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vanitas    0

Zdecydowanie przydałby się lepszy system redstone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176
Co rozumiesz poprzez lepszy system redstone? Ten który jest teraz jest wystarczająco dobry, a zmiana go zniszczyłaby niemal wszystkie aktualne mechanizmy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdashPower    3

Optycznych flar. W sumie można je uzyskać instalując shadery ale flara będzie tylko ze słońca a nie z innych żródeł światła takich jak np. pochodnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xSpikePLx    6

Brakuje mi bloków ozdobnych do domów. Dla przykładu jakieś trofea na ściane, meble, krzesła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Therion    0

Przydałoby sie więcej kombinacji i złożoności z użyciem redstone'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matuselo320    0
Mi brakuje nowych biomów i mobów no i jeszcze farbowania nie tylko skórzanej zbroi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Linkus000    0

Cóż... według mnie minekraft jest fajny tylko na modach, brakuje mi więcej różnorodnych broni (różdzek itp.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mi brakuje tego prawdziwego celu przetrwamia jaki był w becie. Teraz to byle się wyexpić :/ Ale nie wolno narzekać :) I tak będę grał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bartexerBX    11

To co wyżej. Może nie dało się sprintować albo robić zaawansowanych mechanizmów ale klimat gry był. Obecnie gra jest fajna tylko na modach lub na serwerach minigames. Jak dla mnie zwykły survival obecnie jest nudny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
damek115    0

Bardzo szkoda ,że nie można łączyć wagoników oraz nie ma różnych kolejek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gabrysia28W    0

Coś poza zbroją... na przykład... sukienka? Albo kapelusz? W różnych kolorach, oczywiście. Wiem, są skiny, ale chodzi bardziej o takie coś, co można za chwilę zmienić na inne... a nie że trzeba wchodzić na stronę Minecrafta, dodawać pliki, instalować je wcześniej na komputer no i szukać, no a po za tym inny skin = inna fryzura.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...