Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
PundzoPL

[ODRZUCONE] Rekrutacja PundzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

PundzoPL    4
[b] Imię: [/b]Maciej
[b] Wiek [color=#FF0000](wymagane około 15 lat)[/color]: 13 [/b]
[b] Doświadczenie [color=#FF0000](pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?)[/color]: Na dwóch serwerach kolegów miałem Moderatora. Umiem obsługiwać się World Editem i zakładać cuboidy. Komendy typu: ban, kick, mute, itp znam.[/b]
[b] Co zrobiłeś dla minecraft.pl?[color=#FF0000](albo u nas na freebuild.pl)[/color]: Raczej nic co miałoby jakieś znaczenie. Najwyżej to że jestem Leśniczym i pomagam innym graczom, gdy mają jakiś problem.[/b]
[b] Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?[color=#FF0000](youtube itp)[/color]: Nie[/b]
[b] Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? :W poniedziałek, czwartek, piątek jestem od 17:45 do 23. (mam trening Koszykówki) W reszte dni mogę grać od 15:30, a w weekendy bywa różnie, ale nie mniej niż w dni powszednie.[/b]
[b] Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?: 5d 21h 7m 54s[/b]
[b] Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Raz, za ucieczkę z walki[/b]
[b] Dlaczego właśnie Ty?: Chciałbym pomagać innym graczom, i być trochę jak starszy brat. Poświęcam dużo czasu na granie, więc prawie ciągle jestem do pomocy. Wydaje mi się, że jestem lubiany na serwerze, gdyż 10 osób pisze mi zawsze ,,Cześć,, gdy wchodzę :) [/b]
[b] Inne [color=#FF0000](coś od siebie, o sobie itp.)[/color]: Lubię grać na kompie, trenuję koszykówkę , mam zwierzę (królika) ,które wabi się Łatka. Ogólnie uwielbiam wszelkiego rodzaju sporty.[/b]
[b] Czy masz TeamSpeak3? [color=#FF0000](Wymagana przynajmniej możliwość słuchania)[/color][color=#000000]:Tak, mam. Przesiaduje na kanale zawsze ,gdy jestem na serwerze.[/color][/b]

[b] Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?: Lojalnośc jest ważna, bo gdyby nie ona freebuild.pl nie pozostał by już taki, jaki jest teraz. Chyba nigdy w życiu nie widziałem lepszej atmosfery na serwerze niż tutaj! I ważne jest to, by nie oszukiwać się nawzajem. Gdyby ktoś w ekipie freebuild.pl był ,,nielojalny,, obawiam się że już by go tu teraz nie było... [/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Mimo, że podanie jest dość dobre jestem na [color=#ff0000][b]nie[/b][/color][color=#000000] a powód z jakiego podjąłem taką decyzję zostawię dla siebie.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[color=green]That is all right mate[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
neutral, może siedzisz na TS ale jakoś tak wg. mnie się nie udzielasz.
@downPundzo to zależy od psychiki i dojrzałości człowieka. Edytowane przez Nuk0r aka Imperator Bałwan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
13 lat.

[color=#ff0000]NIE[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12
Elros ma władzę nieograniczoną, więc i tak będzie po jego myśli. No ale jestem na [color=#008000]TAK.[/color]

[color=#008000]Oj nie wiem, czy nieograniczoną. //Elros[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
Nie chcę przerywać, ale zanim głosowanie się zakończy, bez względu na to czy dostanę się do drugiej rundy, czy też nie, chciałbym podziękować tym, którzy jednak chcieli dać mi te szansę :3 Naprawdę bardzo wam dziękuję.
Mam jeszcze pytanie do Elrosa. Nie uważam, że źle postąpiłeś, ale chce wiedzieć. Czemu CristopherC, który ma 11 lat, nie umie zakładać działek, WE też nie zna idealnie, ma ,,tak,, , a ja który znam się trochę lepiej jestem starszy, mam ,,nie,, . Chcę wiedzieć co robię źle, bo chciałbym zdobyć twoje uznanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VVezion    0
Pundzo, CristopherC może i ma 11lat ale jak widzisz Elros napisał tam w podani CristopheraC ze jest ogarnięty jak na swój wiek. Ale to nie jest żaden przejaw ”faworyzacji graczy”. Tak naprawdę to nie sztuką jest nauczanie się nadawania cuboida, banowania oraz kickowania. Edytowane przez VVezion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ODRZUCONE

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...