KubaCzarny123 47 Napisano 8 Czerwiec 2012 Pierwsze dwa mecze mamy już za sobą. Polska-Grecja i Rosja-Czechy. Polska-Grecja 1:1. Jak zwykle na mecz otwarcia mamy doczynienia z remisem :/ Polska zepsuła to totalnie, szczególnie perquise (przepraszam, nie wiem jak się piszę) nie trafił w bramkę i lewą nogą za mocno skręcił piłkę, aczkolwiek nie zapominajmy, iż Grecja jest w Tabeli na 8. miejscu, zaś my na 65. :/ Rosja-Czechy wynik to bodajże 4:1, aczkolwiek nie będę się o to kłucił. Meczu nie oglądałem, więc nie będę się wypowiadał. Następne mecze: Czechy-Polska, Polska-Rosja, Grecja-Rosja i Grecja-Czechy Zachęcam do komentowania i przewidywania wyników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 8 Czerwiec 2012 Rosja-Czechy to 4:2, bo chyba dobili sekundę przed gwizdkiem. Czyli tabela aktualnie: 1. Rosja 2. Polska-Grecja 3. Czechy I takie pytanie: przy obliczaniu miejsca liczy się ilość goli czy system: WIN- 3 pt. DRAW- 1 pt. LOSE- 0 pt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 8 Czerwiec 2012 Oczywiscie jest to system, bo nie chodzi o jak najwieksza ilosc bramek, tylko: Lose, Draw, Win W tym wypadku Rosja ma 3pt, Grecja i Polska po jednym i Czechy zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 8 Czerwiec 2012 lkuszal nie, bo był spalony. tak więc 4 - 1 dla Rosjan. ja czekam na mecz z Rosją, to będzie ciekawe widowisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 8 Czerwiec 2012 Tia, szczególnie dla Elrosa. Chodźcie na złość mu kupimy wszystkie mecze z Rosją Ale mamy jeden plus: Nie gramy z Niemcami! PS. Mieszkam we Wrocławiu i mamy strefę kibola (czy jakoś tak). Przy wejściu wszystkich przeszukują,: torby kieszenie, nogawki! Ja tam poszedłem na zbiórkę harcerską i z przyzwyczajenia nóż Nie żartuję. Prawie zszedłem przy przeszukiwaniu. Ale włożyłem do kieszeni munduru, który był w plecaku i jak kazali mi podnieść mundur to się sztylet zaczął wysuwać. Ale nikt nie zauważył i żyje jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu626 5 Napisano 9 Czerwiec 2012 ... piszę się "PS"... Co do Rosja : Czechy, spodziewałem się, że ich do 0 rozwalą, a tu 1 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 9 Czerwiec 2012 Też tak myślałem, ale ich dobrze wyczuli i gola strzelili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ikuszal, z Niemcami zagramy w półfinale (prawdopodobnie) gdyż 1 miejsce grupy B gra z 2 miejscem grupy A (czyli raczej nami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 14 Czerwiec 2012 http://kwejk.pl/obrazek/1232531/grecja-euro.html wyjdźmy z grupy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 15 Czerwiec 2012 jadę jutro na mecz i mam nadzieje że będzie fajnie. czesi są z reguły spokojniejsi a i historycznie mieliśmy dużo wspólnego, więc nie powinno być burd jak z ruskimi tylko martwie się czy Cecha pokonamy ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiVy0 5 Napisano 16 Czerwiec 2012 Zazdroszczę Ci. Mam wrażenie, ze Cech nie jest na tych mistrzostwach w formie. Ten mecz będzie najważniejszy od wielu lat. Oby przeszedł do historii w pozytywny dla nas sposób.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Czerwiec 2012 Elros nie będzie szczęśliwy... jak na razie Rosja 0:Grecja 1 D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 16 Czerwiec 2012 przechodzą Czesi i Grecja... Polacy i Rosja żegna się z Euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiVy0 5 Napisano 17 Czerwiec 2012 jedno wielkie WTF! To miała być "łatwa grupa", a wyjść mieli Polacy i Rosjanie. I co to miało być?! Nie wierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 8 Sierpień 2012 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach